Quantcast
Till salu inom: ”

långhåriga schäfervalpar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kattunge

Skellefteå
Kattungar

Härjedalen
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

har bara 2 tikar kvar .dom föddes den 29 jan och blir lev klara i slutet av mars . både mamman och pappan e långhåriga .valparna kommer att vara socialiserade får vana med barn .vi vill att dom ska hamna i kärleksfulla och ansvarsfulla hem . vi kommer att finnas som stöd om ni vill i början . att tinga en valp e 2500 kr ej återbetalningsbart . vi leverans ¤ vaccinerade ¤ chippade ¤ vetrinärbesiktade ¤ avmaskade ¤ registerade : får papper jordbruksverket och köpavtal ¤ försäkrade med dolda fel i 3 år agria
Nu är det bara lilla jag kvar. Jag är en hane, född den 8 juni som är bes, avmaskad, id-märkt, vacc och dolda felförsäkrad i 3år. Jag är tillgiven och vill gärna vara med hela tiden, jag är även van vid barn. Jag söker ett mysigt hem där jag får den aktivitet som jag behöver. Föräldrar: Benji: 75% Långhårig schäfer, 25% Border collie Amy: Långhårig schäfer Om ni vill se kort på mina föräldrarna så är det bara att höra av sig så mailas bilderna till dig.
Pötte är en mycket speciel liten kille då han är handmatad och ensam i kullen. Han är mycket sosial och tyrsig till mäniskor. Han är van vid andra hundar och kan deras "språk". Han kommer att bli en stor och kraftig kille med mycket hår. Van att gå i koppel, åka bil och allt som hör hemmet till. Van vid barn, hästar och katter. självklart så är han vettbess, vacc och chippad. Föddes den 31/12 2012 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Schäfer valpar långhåriga och raka ryggar. Vi söker seriösa hundförare som har målet att träna & tävla med sin hund eller ha den i tjänst. Referenser kan komma att krävs men ring och berätta lite om dig själv. Går att tinga en valp mot en handpenning på 1500:- som ej betalas tillbaka vid ånger. leverans klara from 2013.03.30 stamtavla finns inte föräldrarna är fryska vi har aldrighaft några problem med dom. hanne till vänster/hona till höger
Två långhåriga tikar och två normalpälsade hanar söker trevliga och varaktiga hem.De är efter friska och välmeriterade föräldrar. De har mycket härligt temperament samt varma fina rödbruna färger. De levereras helt enl SKKs regler och är uppvuxna i hemmiljö med andra hundar och barn. Välkomna att höra av Er för mer info ! 0706-493911 Patrik 0731-535380 Jessica 036-432 75 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.