Quantcast
Till salu inom: ”

schackpjäser utomhus säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Centralt beläget i Midsommarkransen finns en bostadsrättsförening med ett antal parkeringsplatser både inom- och utomhus. Är du trött på att jaga efter en ledig plats att ställa bilen på varje kväll? Less på att skrapa rutorna under vintern? Vi har ett antal platser tillgängliga i varmgaraget. Månadshyror: Inomhus varmgarageplats för bil: 824,00+moms = 1.030,00 Inomhus MC-plats i varmgaraget: 400,00+moms = 500,00 Utomhus (ej motorvärme): 500,00+moms = 625,00 För inomhusgaragets platser: Fjärrkontroll för öppning av porten: 500kr i depositionsavgift (återbetalas när dosan lämnats tillbaka) Vänligen använd mail-funktionen om du vill kontakta oss. Någon i styrelsen kommer då att svara och komma överens med dig om lämplig tidpunkt när du kan komma förbi och titta.
Produktlänk: http://www.prylstaden.se/overvakning/tradlos-vattentat-ip-kamera-med-50-meter-night-vision Tillverkare: Asgari of Sweden AB: http://www.asgariofsweden.se/?p=7&s=3 *************** 1 års Garanti Lågprisgaranti Alltid 39kr Frakt Trygg E-handels-certifierade www.prylstaden.se 15 dagars öppet köp **************** Svensk IP kamera tillverkad av Asgari of Sweden AB, med svenskt gränssnitt och manual på svenska. Vattentät IP kamera med 50 meter Night Vision! Den här IP kameran är både tålig och vattentät vilket betyder att den kan stå utomhus dygnet runt, året om. Den är perfekt för bevakning både dag och natt med sin imponerande räckvidd på 50 meters mörkersyn. Den har även rörelse aktivering och kan skicka er ett email när den upptäcker rörelse. Tack vare rörelseaktiveringen kan ni ställa in kameran till att börja filma när den upptäcker rörelse, känsligheten går även att ställas in. CE och FCC certifierad
Ett utomhus spa. har stått avställt i något år pga av flytt så en uppfräschning och spat blir kanon. Ha bytt lite rör då de läkt tidigare. säljes billigt pga platsbrist. massa jetstrålar, vattenfall neon belysning när detta var nytt kostade det 160.000.- vi har flyttat det två gånger och det har stått avställt, då har en motor av 4 motorer gått sönder. vi har bortmonterat den trasiga motorn men går att köra spat på 3 motorer eller sätta tillbaka en ny. priset disskuterbart dock endast sreiösa svar.
Hej! har en riktig kvalítet bur tills alu. den är byggd i massivt trä och är riktigt tung och vindtät. bottnarna är gjorda med löstagbart plank för tvättning. två plan och båda planen med löstagbara extra hyllplan. nät därrar med hasp och hö häck i översta delen. taket är gjort rakt. och kan lätt med lite papp eller annat läggas på taket för utomhus bruk. buren har varit innomhus bur fram tills nu så går lika bra att ha inne. men då måste man ha plast botten i den nedersta buren pga otätade plankor. intresserade? hör av er! en snabb affär blir billigare, kan även hjälpa till med ned montage och upp montage. Mvh Edith
Stora schackpjäser i trä för golv/utomhus. Komplett med alla 32 pjäser ingen spelplan. Unika. Perfekt till skolgård, fritidshem, park eller egen rutig stengläggning t.ex.