Till salu inom

"schackpjäser utomhus säljes"

Lund
Idag

Utemöbler Grythyttan brygge...

14 500 kr
Blocket.se
Norrköping
Idag

Bengalkatt 4 månader

13 000 kr
Blocket.se
Kinda
Idag

Citroën XM V6 12v

20 000 kr
Blocket.se
Butik Bromma
Idag

Volkswagen Golf 1.4 TSI 140...

52 000 kr
Blocket.se
Trollhättan
Idag

5-Årig La perm hona

1 200 kr
Blocket.se
Haninge
Idag

Kona Hoss 20" Mountain Bike...

3 000 kr
Blocket.se
Värmdö
Idag

Kaninunge Holländsk kanin

600 kr
Blocket.se
Åstorp
Idag

Helt ny - sulky

900 kr
Blocket.se
Tjörn
Idag

Carthago Chic E-LINE I 50 Y...

1 150 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Stockholm

P-platser inomhus och utomhus

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Centralt beläget i Midsommarkransen finns en bostadsrättsförening med ett antal parkeringsplatser både inom- och utomhus. Är du trött på att jaga efter en ledig plats att ställa bilen på varje kväll? Less på att skrapa rutorna under vintern? Vi har ett antal platser tillgängliga i varmgaraget. Månadshyror: Inomhus varmgarageplats för bil: 824,00+moms = 1.030,00 Inomhus MC-plats i varmgaraget: 400,00+moms = 500,00 Utomhus (ej motorvärme): 500,00+moms = 625,00 För inomhusgaragets platser: Fjärrkontroll för öppning av porten: 500kr i depositionsavgift (återbetalas när dosan lämnats tillbaka) Vänligen använd mail-funktionen om du vill kontakta oss. Någon i styrelsen kommer då att svara och komma överens med dig om lämplig tidpunkt när du kan komma förbi och titta.
0 kr
Blocket.se

Ny, Svensk utomhus IP-kamera, 1 års Garanti

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Produktlänk: http://www.prylstaden.se/overvakning/tradlos-vattentat-ip-kamera-med-50-meter-night-vision Tillverkare: Asgari of Sweden AB: http://www.asgariofsweden.se/?p=7&s=3 *************** 1 års Garanti Lågprisgaranti Alltid 39kr Frakt Trygg E-handels-certifierade www.prylstaden.se 15 dagars öppet köp **************** Svensk IP kamera tillverkad av Asgari of Sweden AB, med svenskt gränssnitt och manual på svenska. Vattentät IP kamera med 50 meter Night Vision! Den här IP kameran är både tålig och vattentät vilket betyder att den kan stå utomhus dygnet runt, året om. Den är perfekt för bevakning både dag och natt med sin imponerande räckvidd på 50 meters mörkersyn. Den har även rörelse aktivering och kan skicka er ett email när den upptäcker rörelse. Tack vare rörelseaktiveringen kan ni ställa in kameran till att börja filma när den upptäcker rörelse, känsligheten går även att ställas in. CE och FCC certifierad
1 699 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Uppsala

Utomhus spa

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Ett utomhus spa. har stått avställt i något år pga av flytt så en uppfräschning och spat blir kanon. Ha bytt lite rör då de läkt tidigare. säljes billigt pga platsbrist. massa jetstrålar, vattenfall neon belysning när detta var nytt kostade det 160.000.- vi har flyttat det två gånger och det har stått avställt, då har en motor av 4 motorer gått sönder. vi har bortmonterat den trasiga motorn men går att köra spat på 3 motorer eller sätta tillbaka en ny. priset disskuterbart dock endast sreiösa svar.
10 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

DUBBEL Utomhus Kaninbur med luckor

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Hej! har en riktig kvalítet bur tills alu. den är byggd i massivt trä och är riktigt tung och vindtät. bottnarna är gjorda med löstagbart plank för tvättning. två plan och båda planen med löstagbara extra hyllplan. nät därrar med hasp och hö häck i översta delen. taket är gjort rakt. och kan lätt med lite papp eller annat läggas på taket för utomhus bruk. buren har varit innomhus bur fram tills nu så går lika bra att ha inne. men då måste man ha plast botten i den nedersta buren pga otätade plankor. intresserade? hör av er! en snabb affär blir billigare, kan även hjälpa till med ned montage och upp montage. Mvh Edith
500 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Värmdö

Schackpjäser - unikt storschack

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Stora schackpjäser i trä för golv/utomhus. Komplett med alla 32 pjäser ingen spelplan. Unika. Perfekt till skolgård, fritidshem, park eller egen rutig stengläggning t.ex.
1 650 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj