Quantcast
Till salu inom: ”

schackpjäser utomhus säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Centralt beläget i Midsommarkransen finns en bostadsrättsförening med ett antal parkeringsplatser både inom- och utomhus. Är du trött på att jaga efter en ledig plats att ställa bilen på varje kväll? Less på att skrapa rutorna under vintern? Vi har ett antal platser tillgängliga i varmgaraget. Månadshyror: Inomhus varmgarageplats för bil: 824,00+moms = 1.030,00 Inomhus MC-plats i varmgaraget: 400,00+moms = 500,00 Utomhus (ej motorvärme): 500,00+moms = 625,00 För inomhusgaragets platser: Fjärrkontroll för öppning av porten: 500kr i depositionsavgift (återbetalas när dosan lämnats tillbaka) Vänligen använd mail-funktionen om du vill kontakta oss. Någon i styrelsen kommer då att svara och komma överens med dig om lämplig tidpunkt när du kan komma förbi och titta.
Ett utomhus spa. har stått avställt i något år pga av flytt så en uppfräschning och spat blir kanon. Ha bytt lite rör då de läkt tidigare. säljes billigt pga platsbrist. massa jetstrålar, vattenfall neon belysning när detta var nytt kostade det 160.000.- vi har flyttat det två gånger och det har stått avställt, då har en motor av 4 motorer gått sönder. vi har bortmonterat den trasiga motorn men går att köra spat på 3 motorer eller sätta tillbaka en ny. priset disskuterbart dock endast sreiösa svar.
Stora schackpjäser i trä för golv/utomhus. Komplett med alla 32 pjäser ingen spelplan. Unika. Perfekt till skolgård, fritidshem, park eller egen rutig stengläggning t.ex.