Quantcast
Till salu inom: ”

kattbur utomhus säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

LARM

Mjölby
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vår fina katt Py behöver ett nytt hem! Helst ett där hon kan vistas utomhus. Py är 7 år och bor med oss i en lägenhet men vi märker att hon inte trivs inomhus. Hon är inte kastrerad efter att ha fått kattungar för ett par år sedan. Mamman är bondkatt och pappan skogskatt. Hon är världens snällaste och fungerar fint ihop med både barn och andra katter. Behöver ni en kattbur för transport så har vi en sådan som ni kan få. Vi bor i Stuvsta, Huddinge. Ring Lena 072-747 53 62, eller mejla.
Min fina misse söker nu ett nytt hem, han behöver ett hem där han kan få mycket kärlek och ha tillgång att vara utomhus. Han är sex månader och är kastrerad. Han är oerhört kelsjuk och älskar att ligga nära och bli kliad. Han har aldrig varit agressiv utan går och lägger sig i sin kattbur om han blir osäker. Skulle helst vilja ha kvar honom själv men tycker synd om honom eftersom han blir mycket ensam och har inte tillgång till att vara utomhus.
Vi blir tvungna att sälja vår katt pga allergi. Det är en hankatt på 6 månader. Lekfull och väldigt mysig. Vi ser gärna att han kommer till ett seriöst hem! Han har hittills aldrig varit utomhus men det skulle säkert inte vara några problem. Han är avmaskad och till föda har han fått veterinärfoder, James Wellbeloved ''Turkey and Rice''. Vi skickar även med: Kattoalett, klösträd, kattbur, kam, kattmat och lite diverse kattleksaker.
Min fina katt Saga är i behov av nytt hem på grund av ändrade hemförhållanden. Hon är kastrerad, vaccinerad och öronmärkt. Supersöt och jättekelig. Är för det mesta innekatt men har haft möjlighet att gå utomhus. Är väldigt snäll och busig av sig. Är toalettränad med "kwitter litter" (googla) så hon går på toaletten som vilken människa som helst, är på steg 3. Kan skicka med kattbur och leksaker med henne. Hör gärna av er om ni är intresserade av att ta hand om henne.
Musse och Elsa söker nya hem då jag tyvärr inte kan ha kvar dom längre. Hanen är 1 1/5 år och grå och vit. Honan är sköldpaddsfärgad och kastrerad samt chipmärkt. Korthåriga båda två. De är innekatter från början men har vart utomhus senaste tiden också. Väldigt snälla och mysiga katter som är vana barn och ståhej. Medföljer kattbur, kattlåda, matskålar och ny kattbädd. Hör av er för mer information och bilder!