Quantcast
Till salu inom: ”

schamponering säljes

Tidigare annonser till salu

En väletablerat salong med stora utvecklingsmöjligheter på hårt trafikerat område, på ett litet torg i Älvsjö, säljes pga graviditet. Salongen har funnits i över 60 år och nuvarande ägare har haft den i 9 år. Kundkretsen är bra, men kan även utökas då hela området håller på att expanderas. Salongen har 4 arbetsplatser med 2 schamponeringar. Ytan är ca 58 kvm och hyran ligger på 4400 kr + moms, inklusive värme och vatten. Pris 470.000 kr För mer information, endast seriösa samtal, ring 072-2533830
En väletablerat salong med stora utvecklingsmöjligheter på hårt trafikerat område, på ett litet torg i Älvsjö, säljes pga graviditet. Salongen har funnits i över 60 år och nuvarande ägare har haft den i 9 år. Kundkretsen är bra, men kan även utökas då hela området håller på att expanderas. Salongen har 4 arbetsplatser med 2 schamponeringar. Ytan är ca 58 kvm och hyran ligger på 4400 kr + moms, inklusive värme och vatten. För mer information, endast seriösa samtal, ring helst efter 18:00 på 072-2533830
En väletablerat salong med stora utvecklingsmöjligheter på hårt trafikerat område, på ett litet torg i Älvsjö, säljes pga graviditet. Salongen har funnits i över 60 år och nuvarande ägare har haft den i 9 år. Kundkretsen är bra, men kan även utökas då hela området håller på att expanderas. Salongen har 4 arbetsplatser med 2 schamponeringar. Ytan är ca 58 kvm och hyran ligger på 4400 kr + moms, inklusive värme och vatten. Nås endast via telefon, endast seriösa samtal, ring helst efter 18:00 på 072-2533830 för mer information.
Valbart borstvarvtal Lämplig för grundrengöring, skurning, schamponering och polering Mångsidig singelskurmaskin Robust planetväxeldrivning: Den nya planetväxeldrivningen skapar ett större vridmoment än vanlig remdrift. Dessutom minimerar den slitaget och därmed även underhållskostnaderna. Med andra ord ett perfekt val för kommersiella användare. Skickar med diverse tillbehör på köpet. Ny pris ca: 6495:- Säljs för 2500:- vid snabb affär inget prut eller snackare. Tar bort annonsen om 2 dagar lämnar landet då. OBS NÅS ENDAST VIA TELEFON.
Frisörsalong med den lägsta hyran, endast 2.180 kr. ink. moms. Salongen har tre stolar, en schamponering, toa och kök. Salongen har två parkeringsplatser. Den är belägen på en gata i Mölndal. I området finns stor potential eftersom det finns ett stort antal hus med hyresgäster bestående av studerande, pensionärer, gymnasielever m.fl. Salongen säljs på grund av ändrade familjeförhållanden. Salongen har både stamkunder och dropp-in kunder. Endast seriösa köpare får ringa eller maila. Hör av Er till mig genom telefon eller mailet.