Quantcast
Till salu inom

"schapendoes säljes"

Skövde
8 dagar

Dagmatte erbjuds i Skövde

Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Norrköping

Snäll hund

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag heter Casper, jag är en pigg, glad och kelsjuk Schapendoes ( Holländsk Vallhund ). Jag fyller 9 år i sommar. Lite skygg för okända, lite kaxig mot andra grabbar, men jättesnäll. Min husse skall byta jobb och flytta och kan inte ta mig med. Jag önskar mig ett gott hem, gärna på landet hos snälla människor som inte jobbar så mkt och kan hålla mig sällskap. Kan du, eller någon du känner uppfylla min önskan så ring min husse Stefan på tel 0736 646041 eller 0125 50236
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Karlstad

Schapendoes

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Leveransklara schapendoesvalpar. Alla är svart/grå. Schapendoes är en pigg, glad och aktiv hundras med en liten Emil innanför pannbenet. Älskar att hänga med på det mesta. Våra valpar är myckat vana vid att åka bil, umgås med barn, åka till olika miljöer. De är också tillsammans med våra övriga vuxna hundar. 28 års framgångsrik uppfödarerfarenhet varav 14 med schapendoes. Här får du råd och stöd även efter köpet. Självklart följer vi SKK:s regler. Besök oss gärna på carnacs.se Välkommen till Carnac´s.
12 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Bromma

Schapendoes tikvalp

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i Igår
Gosig och social schapendoes tikvalp på 5 månader säljs nu som sällskapshund. Maja har ett överbett som gör att vi tyvärr nu måste sälja henne som sällskapshund. Hon är fullt vaccinerad, Registrerad i SKK och är dolda fel-försäkrad i 3 år. Varmt välkommen att höra av dig för mer information om denna underbara tikvalp och om du är intresserad av att ge Maja ett livslångt hem. Endast seriösa svar tack! 08-298871 073-581 52 38 www.mamohskennel.se Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
5 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Falköping

Underbara valpar -leveransklara

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Renrasiga Schapendoes valpar, en utmärkt familjehund som är lättsam och glad. Valparna visar mycket personlighet då de är lekfulla, sociala och trygga hundar som är uppvuxna i hemmiljö, bland barn och andra djur. Vid försäljning är de besiktigade, id-märkta och avmaskade. Det medföljer även foder för de första dagarna och en filt hemifrån. Allt för en trygg start hos sin nya familj. Bilder från födsel + några veckor framåt: http://charmindoes.blogspot.se/ Hör gärna av er om ni har frågor eller undrar något via mail eller telefon.
10 000 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord