Quantcast
Till salu inom: ”

schapendoes säljes

F

Tidigare annonser till salu

Jag heter Casper, jag är en pigg, glad och kelsjuk Schapendoes ( Holländsk Vallhund ). Jag fyller 9 år i sommar. Lite skygg för okända, lite kaxig mot andra grabbar, men jättesnäll. Min husse skall byta jobb och flytta och kan inte ta mig med. Jag önskar mig ett gott hem, gärna på landet hos snälla människor som inte jobbar så mkt och kan hålla mig sällskap. Kan du, eller någon du känner uppfylla min önskan så ring min husse Stefan på tel 0736 646041 eller 0125 50236
Leveransklara schapendoesvalpar. Alla är svart/grå. Schapendoes är en pigg, glad och aktiv hundras med en liten Emil innanför pannbenet. Älskar att hänga med på det mesta. Våra valpar är myckat vana vid att åka bil, umgås med barn, åka till olika miljöer. De är också tillsammans med våra övriga vuxna hundar. 28 års framgångsrik uppfödarerfarenhet varav 14 med schapendoes. Här får du råd och stöd även efter köpet. Självklart följer vi SKK:s regler. Besök oss gärna på carnacs.se Välkommen till Carnac´s.
Schapendoeshane 13 mån säljes till familj där han får vara ensam hund eller till dig som vill ha en hund att tävla/träna lydnad och agility med. Han är så go o gullig denna hund, men då vi har flera hundar i familjen så märker vi att han inte riktigt trivs med det utan han vill få mera uppmärksamhet. Han är inte till utställning pga hans svans har en defekt. Jag är mycket noga med hemmet han ska komma till och kräver att du som svarar på annonsen verkligen tänkt igenom ditt beslut att köpa hund. Schapendoes är en holländsk vallhund som är relativt ny i Sverige.
Gosig och social schapendoes tikvalp på 5 månader säljs nu som sällskapshund. Maja har ett överbett som gör att vi tyvärr nu måste sälja henne som sällskapshund. Hon är fullt vaccinerad, Registrerad i SKK och är dolda fel-försäkrad i 3 år. Varmt välkommen att höra av dig för mer information om denna underbara tikvalp och om du är intresserad av att ge Maja ett livslångt hem. Endast seriösa svar tack! 08-298871 073-581 52 38 www.mamohskennel.se Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Renrasiga Schapendoes valpar, en utmärkt familjehund som är lättsam och glad. Valparna visar mycket personlighet då de är lekfulla, sociala och trygga hundar som är uppvuxna i hemmiljö, bland barn och andra djur. Vid försäljning är de besiktigade, id-märkta och avmaskade. Det medföljer även foder för de första dagarna och en filt hemifrån. Allt för en trygg start hos sin nya familj. Bilder från födsel + några veckor framåt: http://charmindoes.blogspot.se/ Hör gärna av er om ni har frågor eller undrar något via mail eller telefon.

... eller prova att söka på schapendoes omplacering