Allt till salu inom "lagotto"

Sortering:
Motala
27 dagar

Cockerlotto/Dvärgpudel

16 000 kr
Blocket.se
Filipstad
2 månader

hundvalpar lagotto/schapendoes

13 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Nacka

Portugisisk vattenhund/Lagotto blandning

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Nu har vi bara en valp kvar därför sänker vi priset. Han har ett underbart temperament - Portugisisk vattenhund/Lagotto Romagnolo (italiensk vattenhund) blandning. Brun hanhund med lite vitt. Både lagotton och den portugisiska vattenhunden är väldigt intelligenta och lättlärda hundraser, de passar utmärkt till agility om man är intresserad av det. De är väldigt snälla hundraser och passar utmärk till familjehund. Det här är hundar med hög energi och vill gärna gå ut på långa promenader. Båda raserna räknas till de allergivänliga raserna och de hårar ingenting. Du kan läsa om portugisisk vattenhund här http://www.portis.se/rasinfo_allman.pdf Du kan läsa om LagottoRomagnolo här http://www.lagottoromagnoloinfo.se/ Valpen är: vaccinerad chippad avmaskad veterinärbesiktigad utan anmärkning försäkrad med dolda fel garanti
8 000 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Örkelljunga

Täcke, borste, spel för hunden, kläder m.m

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Täcke, vinrött passande Jack Russel i strl: 50:- Täcke, Orange/svart passar mellanstor hund som Lagotto, Snyggt & Knappt använt! 200:- Hundspel: Dog Trubble. Använt 1 gång. 150:- Kläder: 50:-/st (Nyckelpiga eller kanin) till liten hund, Papillon,kines osv. Endast provade. Furminator Borste, original! Till stor hund. 80:- Använd en gång! Klövjeväska till liten hund! Ex. Jack Russel. Ej använd! Går att reglera i strl. 100:- Priserna går att diskutera och sakerna skickas gärna om du betalar frakten. Kontakta mig gärna för info om mått o dyl.
0 kr
Blocket.se
Djurskötare  ·  Stockholm

Dagmatte till hund i solna

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Jag har en blandrashane på 9 månader som vi önskar en dagmatte till. Pappan är lagotto och mamman är blandras mellan mellanpudel och pumi. Phortos är glad, aktiv och mycket lättlärd. Han kan fortfarande dra lite när man är ute men lyssnar till "gå fint" och är också duktig på att komma när han är lös. Han behöver vara ute minst en timme om dagen och gärna få leka med andra hundar, då han är mycket social. Inomhus är han mycket lugn och vilar mest. Han är rumsren och han är inte skällig. Har du frågor eller vill träffa Phortos så tveka inte att höra av dig. Mvh Madeleine
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Hylte

9 mån. blandrashund söker nytt hem

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Tyzon är en trevlig och glad blandis (labrador/lagotto) som behöver komma till ett nytt hem pga att vår andra hund och han har utvecklat en stark konkurrens och avundsjuka som inte är bra. Han är rumsren och ingen problemhund. Tyzon älskar att vara ute och är van vid hästar och katter. Vi vill att han kommer till ett hem på landet och till någon som har gott om tid för honom. Han bör vara ensam hund. Han är registrerad, chippad och försäkrad. Rätt hem är viktigare än priset.
1 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Kalmar

Lagotto Romagnolo "Italiensk tryffelhund"

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Vi har nu en härlig kull lagottovalpar födda den 2 April och det finns fortfarande 2 valpar till salu. Föräldrarna är synnerligen friska, rastypiska, glada sociala hundar med härlig krulliga pälsar. Självklart är bägge föräldrarna HD-fria och ögonlysta utan anmärkning. Våra valparna levereras efter 8 veckor ålder och är då registrerade i Svenska Kennelklubben (SKK), de är också veterinärbesiktade, vaccinerade, chipmärkta och är dolda-fel-försäkrade hos Folksam. Dessutom får varje valp med sig en dvd-film, mat, leksak, tugg, informationshäfte från oss, bajspåsar och sin egen snuttefilt mm. Välkommen att ringa mig för mer information och ev. bokning för besök.
15 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj