Quantcast
Till salu inom: ”

scott voltage yz 35 dirt mtb 26tum säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Nordost Qx4

Stockholm
Scott cykel

Stockholm
Crescent Mtb

Karlskoga
Flält

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Nu ska jag sälja cykeln då jag har moped och inte cyklar längre. Det är en Scott voltage yz1 med singel speed. Jag har alla grejor om man skulle vilja ha den som mtb cykel istället, växlar och orginal bromshandtag. Styret och styrkronan som sitter på är lite kraftigare än orginal och dom är lite slitna i lacken. Orginlstyret och styrkronan som medföljer är i fint skick. Under vintern har jag satt på nya Maxxis däck och slang för 1000 kr. Efter det har jag bara cyklat en gång på valborg. Vid en snabb affär kan en oanvänd cykelhjälm i storlek S-(54-56cm) följa med. Vid telefonkontakt svarar jag säkrast efter kl 15.00 på vardagar
Scott Voltage YZ 35, Dirt modell, 26 tum, small ram, nytt bakdäck, skivbromsar, perfekt som skolcykel från ca 145. cm kroppslängd. Beg. Pris 2500 kr Finns hos Mölnlycke Cykel O Sport på Hönekullavägen 7 i Mölnlycke, strax söder om järnvägsviadukten. Om mycket folk i butiken kan vi tyvärr inte svara i telefon. Öppettider må-fre 10-18, lö 10-14. Välkomna.
Scott voltage YZ 35 26" Mountainbike / Dirt cykel med small ram säljes i bra skick. Årsmodell 2009, 21 växlar (Shimano), skivbromsar både fram och bak, stötdämpare fram, fast monterat lås med två nycklar, stöd, nya pedaler, bra däck. Perfekt barncykel / ungdomscykel, passar till dig som är ca 9-14 år och ca 140-170 cm lång.