Quantcast
Till salu inom: ”

scott voltage yz 35 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

jag har en snygg och bra cykel som jag vill bli av med. den har använts för lite från då jag köpte den tills idag. Sommaren 2008 då jag köpte den använde jag den hela sommaren. de andra somrarna jobbade jag, var utomlands och tog körkortet. den är fin och fräsh för sina 3 år men den är ju inte använd så mycket som sagt. allting fungerar som det ska, inge problem med den för att jag har servat den riktigt noga och ständigt! grov rengjort den från smuts och servat med cykelolja osv! det är 21 växlar med skivbromsar och sköna dämpare på den också ! (Servat det också) jag har lagt till lite style på cykeln med blåa dioder också! då det är mörkt lyser det riktigt snyggt!!! finns en bild med dioderna med lyset på/av. Priset kan diskuteras.
Pojken min vill nu sälja sin mycket finna ScottVoltage YZ 35 med 26 tums hjul. Cykeln är lite använd samt nyligen helt genomgången av en cykelreparatör så allt fungerar utan anmärkning . Godkänt lås medföljer och cykeln kan även preliminärt visas på annan ort tillexempel Stockholm mm. Om ni söker efter en sådan här cykel så måste jag rekommendera er att komma och titta på grund av det finna skicket.
vi säljer grabbens Scott YZ 35 Voltage som han har använt 2 dagar sedan har den stått i garaget. vi köpte den förra året för drygt 4500:-. nu säljer vi den för 3500:-