Quantcast
Till salu inom: ”

scott voltage yz 25 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Nordost Qx4

Stockholm
Scott cykel

Stockholm
SCOTT MB cykel

Jönköping
Flält

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tja!! Nu är dags att säljer min Scott YZ25 cykel för jag använder den inte och jag har tappat intresset på såna cyklar :( Nästan ny. Jag har knappast använt den. I affärer kostar den ca 6000:- Jag säljer den för 4000 vi kan diskutera Priset vid snabba affärer :) För mer inf: ni gå in på den här sidan : http://www.scott-sports.com/gb_en/product/2406/11901/voltage_yz_25 Mejla eller ring Amar 073 705 0087
Scott Voltage YZ 25 Vi skall nu sälja vår mycket välskötta Scott Mountainbike cykel. Den är inköpt hösten 2008 och varit servad varje år, allt fungerar perfekt. Har stått inomhus under vintersäsong. Storlek: 25 tum Antal växlar: 24 Bromsar: Skivbromsar Dämpning: Framdämpad Vikt: 14,3 kg Färg: Vit ram med svarta däck Nypris: 5.500 6.000 kr Vi säljer den för 3.800 kr Välkommen till oss för att titta på den, vi bor i Påvelund, Västra Göteborg.. // Per Säre
Nu är det dags att sälja min underbara cykel. Jag säljer Cykel på grund av att jag precis köpt Moped så har faktiskt ingen användning för den. Cykeln har märket Scott Voltage Yz 25, och har färgen svart. Jag har haft cykeln i ett par månader och har cyklat med den kanske 6 gånger totalt. Cykel har 24 växlar, cykeln är i ett jätte gott skick! Priset kan diskuteras vid snabb affär!
Hejhej! Säljer min cykel Scott Voltage YZ 25. Den har funkat riktigt bra för mig. Växeln (21-växlad) var delvis trasig men är nu reparerad så den är sprillans ny. Sadeln är lite trasig på tyget som nämligen har gått upp, annars ser den bra ut, lite smårepig eftersom den har använts i tre år. Ett robust cykellås ingår även. Som ny kostade cykeln 6.095:- med låset. (Kvitto finns kvar) Maila, smsa eller ring!
26 tum. Köpt 2009. Skivbromsar fram och bak. Fin, allt fungerar. Vid smidig affär medföljer ett ABUS bygellås med hållare.