Quantcast
Till salu inom

"silversmide verktyg säljes"

Hultsfred
Idag

BAHCO verktygssats

1 400 kr
Citiboard
Västerås
Igår

Renault kangoo 1,5d

42 000 kr
Blocket.se
Järfälla
Igår

Bosch professional plastlådor

300 kr
Blocket.se
Igår

Gipshiss

550 kr
Blocket.se
Igår

Maskin och industriservice

Blocket.se
Valdemarsvik
Igår

Värnamo fräs

10 000 kr
Blocket.se
Vellinge
19 dagar

Combilabor CL-G värmeelemen...

4 500 kr
Blocket.se
Kungsbacka
20 dagar

Sågjigg för silversmide

350 kr
Blocket.se
Vellinge
1 månader

Sliphandstycke, KAVO K9, Pr...

5 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Butiksförsäljare

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Vi är ett företag inom guld och silversmide som förser våra kunder med verktyg, maskiner, halvfabrikat och metall.Våra kunder finns i hela Sverige och handlar genom postorder, web-butik samt i vår butik på Magnus Ladulåsgatan.Vi är nu 5st som arbetar här men behöver förstärkning till butiken.Du som ska arbeta med oss behöver ej erfarenhet från branchen men har du det är det ett plus. Dina arbetsuppgifter blir att hjälpa våra kunder i butiken, fylla på varor, plocka inkomna order, en dag i veckan packa order + många andra diverse uppgifter. När du lärt dig våra lite annorlunda varor kan du få mer speciella uppgifter. Eftersom vi även har försäljning till Finland skulle det vara bra om du talar och skriver även Finska. Detta är dock absolut inget krav. Eftersom vårt arbete handlar mycket om kundkontakter vill vi att du ska tycka det är roligt att serva våra kunder på ett positivt sätt. Låter det som det är dig vi söker och att du vill satsa på detta ser vi fram emot din ansökan.
0 kr
Monster.se

Silversmide Konsthistoria och teknik

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 år
Inbunden i förlagets trevliga linneklotband. Vikt cirka 3 kilo. XI + (1) + 434 + (1) sidor. Natur och Kultur, 1962. Mycket gott skick, endast lätt gulnad inlaga. En kulspetsnamnteckning på första bladets andra sida finns också. Ett praktverk, där första delen behandlar silversmidets historia från Mesopotamien fram till modern tid, och den andra delen behandlar tillverkningsteknik, allt från verktyg till ytbehandling.
450 kr
Bokbörsen.se

SILVERSMIDE KONSTHISTORIA OCH TEKNIK

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 år
Inbunden i förlagets trevliga linneklotband. Vikt cirka 2,3 kilo(porto 150 kronor). XI + (1) + 434 + (1) sidor. Natur och Kultur, 1962. Mycket gott skick, endast lätt gulnad inlaga. En kulspetsnamnteckning på första bladets andra sida finns också. Ett praktverk, där första delen behandlar silversmidets historia från Mesopotamien fram till modern tid, och den andra delen behandlar tillverkningsteknik, allt från verktyg till ytbehandling.
395 kr
Bokbörsen.se
Inventarie och maskiner  ·  Skinnskatteberg

Silver verkstad

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 27 dagar
Komplet verktyg och maskiner att börja med silversmide. För mera info ta kontakt med Peter, då skickar jag en lista på det som finns. Hälsning: Peter
500 kr
Blocket.se
Verktyg  ·  Stockholms län

Verktyg för silversmide

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Jag säljer mina verktyg för silversmide då jag inte arbetar längre. Det ingår också en gasoltub med slang och två tillhörande munstycken i två olika storlekar. Allt är i gott skick.
2 500 kr
Blocket.se