Quantcast
Till salu inom: ”

silversmide verktyg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Silverlera
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi är ett företag inom guld och silversmide som förser våra kunder med verktyg, maskiner, halvfabrikat och metall.Våra kunder finns i hela Sverige och handlar genom postorder, web-butik samt i vår butik på Magnus Ladulåsgatan.Vi är nu 5st som arbetar här men behöver förstärkning till butiken.Du som ska arbeta med oss behöver ej erfarenhet från branchen men har du det är det ett plus. Dina arbetsuppgifter blir att hjälpa våra kunder i butiken, fylla på varor, plocka inkomna order, en dag i veckan packa order + många andra diverse uppgifter. När du lärt dig våra lite annorlunda varor kan du få mer speciella uppgifter. Eftersom vi även har försäljning till Finland skulle det vara bra om du talar och skriver även Finska. Detta är dock absolut inget krav. Eftersom vårt arbete handlar mycket om kundkontakter vill vi att du ska tycka det är roligt att serva våra kunder på ett positivt sätt. Låter det som det är dig vi söker och att du vill satsa på detta ser vi fram emot din ansökan.
Inbunden i förlagets trevliga linneklotband. Vikt cirka 3 kilo. XI + (1) + 434 + (1) sidor. Natur och Kultur, 1962. Mycket gott skick, endast lätt gulnad inlaga. En kulspetsnamnteckning på första bladets andra sida finns också. Ett praktverk, där första delen behandlar silversmidets historia från Mesopotamien fram till modern tid, och den andra delen behandlar tillverkningsteknik, allt från verktyg till ytbehandling.
Inbunden i förlagets trevliga linneklotband. Vikt cirka 2,3 kilo(porto 150 kronor). XI + (1) + 434 + (1) sidor. Natur och Kultur, 1962. Mycket gott skick, endast lätt gulnad inlaga. En kulspetsnamnteckning på första bladets andra sida finns också. Ett praktverk, där första delen behandlar silversmidets historia från Mesopotamien fram till modern tid, och den andra delen behandlar tillverkningsteknik, allt från verktyg till ytbehandling.
Komplet verktyg och maskiner att börja med silversmide. För mera info ta kontakt med Peter, då skickar jag en lista på det som finns. Hälsning: Peter
Jag säljer mina verktyg för silversmide då jag inte arbetar längre. Det ingår också en gasoltub med slang och två tillhörande munstycken i två olika storlekar. Allt är i gott skick.