Till salu inom

"silversmide verktyg säljes"

Värmdö
Idag

Torkställning lack mm

2 500 kr
Blocket.se
Sigtuna
Igår

Compair kompressor

48 000 kr
Blocket.se
Bromma
Igår

Laser Bosch GLL 3-80P Profe...

1 000 kr
Blocket.se
Norrtälje
Igår

Kamasa krafthylsa 70 mm

700 kr
Blocket.se
Vellinge
Igår

Sliphandstycke, MVK-Line, m...

4 200 kr
Blocket.se
Gävle
4 dagar

Kopparslageri. Plåtslageri....

500 kr
Blocket.se
Vellinge
5 dagar

Sliphandstycke, KAVO K9, me...

6 800 kr
Blocket.se
Vellinge
5 dagar

Sliphandstycke, KAVO K9, me...

7 800 kr
Blocket.se
Kristinehamn
9 dagar

Silverlod & div nya verktyg

80 kr
Blocket.se
Butik

Lär dig Silversmide

749 kr
NYTT Upplevelse.com
Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Butiksförsäljare

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i Igår
Vi är ett företag inom guld och silversmide som förser våra kunder med verktyg, maskiner, halvfabrikat och metall.Våra kunder finns i hela Sverige och handlar genom postorder, web-butik samt i vår butik på Magnus Ladulåsgatan.Vi är nu 5st som arbetar här men behöver förstärkning till butiken.Du som ska arbeta med oss behöver ej erfarenhet från branchen men har du det är det ett plus. Dina arbetsuppgifter blir att hjälpa våra kunder i butiken, fylla på varor, plocka inkomna order, en dag i veckan packa order + många andra diverse uppgifter. När du lärt dig våra lite annorlunda varor kan du få mer speciella uppgifter. Eftersom vi även har försäljning till Finland skulle det vara bra om du talar och skriver även Finska. Detta är dock absolut inget krav. Eftersom vårt arbete handlar mycket om kundkontakter vill vi att du ska tycka det är roligt att serva våra kunder på ett positivt sätt. Låter det som det är dig vi söker och att du vill satsa på detta ser vi fram emot din ansökan.
0 kr
Monster.se

Silversmide Konsthistoria och teknik

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 år
Inbunden i förlagets trevliga linneklotband. Vikt cirka 3 kilo. XI + (1) + 434 + (1) sidor. Natur och Kultur, 1962. Mycket gott skick, endast lätt gulnad inlaga. En kulspetsnamnteckning på första bladets andra sida finns också. Ett praktverk, där första delen behandlar silversmidets historia från Mesopotamien fram till modern tid, och den andra delen behandlar tillverkningsteknik, allt från verktyg till ytbehandling.
450 kr
Bokbörsen.se

SILVERSMIDE KONSTHISTORIA OCH TEKNIK

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 år
Inbunden i förlagets trevliga linneklotband. Vikt cirka 2,3 kilo(porto 150 kronor). XI + (1) + 434 + (1) sidor. Natur och Kultur, 1962. Mycket gott skick, endast lätt gulnad inlaga. En kulspetsnamnteckning på första bladets andra sida finns också. Ett praktverk, där första delen behandlar silversmidets historia från Mesopotamien fram till modern tid, och den andra delen behandlar tillverkningsteknik, allt från verktyg till ytbehandling.
395 kr
Bokbörsen.se
Inventarie och maskiner  ·  Skinnskatteberg

Silver verkstad

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 27 dagar
Komplet verktyg och maskiner att börja med silversmide. För mera info ta kontakt med Peter, då skickar jag en lista på det som finns. Hälsning: Peter
500 kr
Blocket.se
Verktyg  ·  Stockholms län

Verktyg för silversmide

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Jag säljer mina verktyg för silversmide då jag inte arbetar längre. Det ingår också en gasoltub med slang och två tillhörande munstycken i två olika storlekar. Allt är i gott skick.
2 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj