Quantcast
Till salu inom: ”

sittring svanskota säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Baby Björn bärsele. Modell enklare. Svart m rutig insida. Införskaffad -05, använd ett par veckor. - 300:- Resestol Baby Björn. Perfekt att ha med sig när man åker hem t andra eller som extrastol hemma. Sätts fast på en vanlig stol med band och spänne som man trär under stolen. - 150:- Sittring till toaletten Baby Björn. -150:- Köper du alltihop får du det för 500:-
Djungel-Babygym med sittring. Ringen är uppblåsbar och behövs inte användas för de allra minsta. Små figurer från bamse fästs med kardborre på ringen eller bara på mattan. Eftersom Sonen var lite för gammal när detta inköptes har det inte blivit använt i mer än max 2 veckor. Är i väldigt fint skick! Nypris ca. 650:- Frakt kan ordnas till Östersund helgen den 7e till 9e okt, och till dorotea varje vardag. finns annars i hoting. Ev. frakt betalas av köparen
Helt ny (köpt i dec 2011), oanvänd rund tryckavlastande sittring i marinblått, med grop i mitten, säljes. Används t.ex. efter operationer, vid graviditet, hemorrojder eller andra sittbesvär. Hjälpmedel för dig som har ont i svanskotan och/eller behöver avlasta kotpelaren vid ryggbesvär då du ska sitta, på jobbet, hemma eller i bilen. Mått: Ytterdiameter 42 cm och innerdiameter 13 cm. Tillverkare: Plusvardag Jag bor i Saltsjöbaden och kan träffas där eller var som helst i innerstan. Ev porto betalas av mottagaren.
Säljer en Orbitrek Platinum i nyskick pga platsbrist och har skaffat gymkort. Nypris: 1800:- Mitt pris: 800:- Sittkudde i kallskum för avlastning av svanskota samt är bra till nybliven mamma. Med överdrag i frotté. Oanvänd. Nypris: 320:- Mitt pris: 150:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Sittring i formgjutet kallskum (polyuretan) för avlastning av svanskota och underliv. Avtagbart tyg i vit bomull runt som kan tvättas. Ytterdiameter 44 cm, innerdiameter 15 cm. Köpt i sjukvårdsbutiken för 498 kr.