Quantcast
Till salu inom: ”

sjuan stol begagnat säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Iphone 7

Alingsås

Tidigare annonser till salu

8 st snygga italienska designstolar av Sjuan-typ 50 tal. Svarta med kromade ben och svarta fötter. Stapelbara av fin kvalitét. Bra begagnat skick, en stol har dock en längstgående spricka mitt i faneren på sidan, men det är ingen spricka rakt igenom så det enda det påverkar är att den stolen har lite mer svikt i ryggstödet än de andra. Är osäker på tillverkningsår eftersom vi själv köpt dem i andra hand (för dubbla priset) men måste nu tyvärr sälja dem för att vi inte längre har plats med matsalsbord i lägenheten. 700 kr styck eller högstbjudande. Hämtas i Solna centrum.
3st röda kopior av Arne Jacobsen 3101/ 3107 myran/ sjuan i begagnat skick. Några skavanker dock ok.
Trisuperellips bord av Bruno Mathsson 130 cm i diameter, det med tre ben. Som i nyskick. köpt på duxbutiken på söder. Nypris 16 700 kr. Nu 12 000 kr. Två vita sjuanstolar Arne Jacobsen i fint begagnat skick. Även dom köpta på Duxbutiken. Nypris 3500 kr st. Nu 2500 kr st el 2 för 4800 kr. YTTERLIGA NEDSATT!!!!!!!!! STOLAR 2000 KR STYCK, BORD 9000 KR.
4 st sjuan original Friz Hansen i mkt bra begagnat skick. Styva ryggar. Några hack och lacken lite sprucken i skarv sitts/ryggstöd. Plastkåpan under en stol trasig. 3.000:- för alla 4st. Finns i Älta. OBS! SÅLD MEN ÄNNU EJ HÄMTAD
Litet runt bord i trä med två fina kopior på sjuanstolar. Det är begagnat och i bordet finns märken och lite färg som jag inte fått bort. Det är 3 år gammalt.