Quantcast
Till salu inom: ”

sjuan stol blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Två stycken väl använda Tripp Trapp stolar, en mörk brun (utan bygel)SÅLD!!! och en ljus trä m bygel dock ingen gren snodd. En hel del klistermärken på baksida och framsida, får saneras av den som köper. 200:-/st Två stycken vita "sjuan" barn stolar i plast, från Ilva, i bra skick. 100:-/st Finns även ett litet brunt barn bord fr Ikea (ej bild) 50:- Endast avhämtning Svar på mail Prutat och klart!!!!
Ikea skrivbord 120/60 cm, passande i t ex ungdomsrum eller som arbetsbord. Helt intakt, vitt med stålben. 250 kr. 4 stycken replikastolar av klassiska modellen Sjuan. Ljusblåa. Mycket fint skick då de stått i gästrum. 600 kr/4 st. Kan hämtas vid Norr Mälarstrand. Mvh/Sture 070 525 2112 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
För den moderna familjen som vill ha ett snygg svart matgrupp med strama linjer och som får lite industrikänsla. Praktiskt bord som du sitter 6-12 personer runt beroende hur du använder det 2 medföljande iläggsskivorna, som döljs smart under bordet när det är ihoptryckt. Mått ca 180 * 95 samt 2 iläggsskivor som är 40*95 st. 6 styckena nätta stolar som påminner om sjuan men har 3 snygga utskärningar i ryggen och kromade ben. Allt är stabilt men använt sån några mindre skavanker finns. Bor du i närheten kör jag hem det till dig utan frakt:)
Bord - modernistiskt - köpt på NK Heminredning. Vackert tillverkat bord med vit skiva och trä i den fasade kanten. Snygg och precis finish. Benet är i stål och vitlackerat. Fungerar bra som sittgrupp i ett mindre utrymme tex tillsammans med ett par "sjuan"-stolar. Märket är okänt - troligen direktimport av NK. Nypris var 5000:-. Bordet är i perfekt skick och har främst stått och sett snyggt ut. Mått ca 90 x 90 cm Priset är 1500:- eftersom det står i vad som var ett arbetsrum men som nu ska bli barnrum.