Quantcast
Till salu inom: ”

skåp för balkong säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hörnlägenhet med balkong i söderläge. Badrum: Kaklad med klinkergolv, badkar samt fönster. Hall: Möblerbar med plastgolv samt 2 garderober. Kök: Med plats för 4 personer. Skåp samt vitvaror bytta för 3 år sedan. Sovrum: med plastgolv, plats för en stor säng samt 2 garderober. Vardagsrum: Med parkett utgång till balkong. Lägenheten ligger på en lugn vändgata och på en höjd. Gångavstånd till Bandhagens T-bana ca 3 min. Vardagsrummet samt köket ligger i söderläge dvs mycket ljus (i alla fall på sommarhalvåret). Fastigheten är byggd ca 1952. Privat värd. Söker en 1a inom tullarna med maxhyra på 6000 kr helst i Vasastan men är öppen för alla seriösa förslag.
Är en medelålders kvinna som hyr ut ett rum i min 3:a, det är omöblerat men tv finns på rummet. Egen garderob i hallen och eget skåp i badrummet. Kök, badrum och balkong delar vi på. Då jag är homosexuell så bör den som söker rummet ha acceptans för detta. Du bör helst inte vara pälsdjursallergiker då jag har hund här ibland. Hyran är 3200 inkl el, tv och mobilt bredband. Så har du ett glatt sinne och känner att detta kan vara av intresse, skriv gärna och berätta lite om er själva. Vi hörs!
En fin välplanerad ljus bostatadsrätts 2:a i gott skick på kronetorpsgatan 58c, segevång i malmö. inglasad balkong i västläge, 3:e vån av 4. trevligt boende på gröna och lummiga segevång. Förening med god ekonomi. HSB Kronotorp mån avg 2698:- yta 56,5 kvm kök: renoverat 04. med byte av vitvaror och kakelsättning. normalutrustat med delad kyl/frys. badrum: halvkaklat med klinkergolv. v-rum: parkett. övriga lägenheten: linolium eller liknande golv. lägenheten har gott om rymliga skåp och garderober. se bifogade foton och planlösning. pris idé 615000:- eller högstbjudande.
Hörnlägenhet våning 4/4 i solid och mkt. välskött bostadsrättsförening. Renoverad 2010/11; stambyte 2007; helkaklat badrum med golvvärme och handdukstork samt anslutning för egen tvättmaskin; säkerhetsdörr; dubbelhall med många skåp och förvaringsutrymmen; "gå-in-i"garderob i sovrummet, parkett i sov-, och vardagsrum; stort kök med många skåp och lådor och plats för ordentlig köksmöbel; balkong; stort källarförråd, matförråd; digital TV anslutning/telefoni och bredband 1 Mbit ( kan uppgraderas ) ingår i avgiften; två moderna tvättstugor inom föreningen; gemensamt cykelförråd; gemensam uteplats med grill; p-plats med motorvärmar anslutning finns att hyra ( f.n. 100 kr/mån). Direktanslutning med buss till Sundsvall ( nr 5 ).
Lägenheten är belägen i lugna Fagersjö, ett barnvänligt område med bara 8 minuter med buss eller bil till antingen Farsta, Hökarängens eller Högdalens köpcentrum och T-banestationer. Lägenheten ligger på andra våningen och har en rymlig balkong i sydostligt läge. Köket har gott om rymliga skåp och är utrustat med fläkt. Matplats för upp till 8 personer är inga problem! Helkaklat duschrum med koppling för tvättmaskin. Förråd (klk) finns i lägenheten och stort förråd i källaren, som ska renoveras och fräschas upp inom kort.