Quantcast
Till salu inom: ”

ski-doo elan huv matta säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Matta

Borås
Mattor

Borås
Matta

Umeå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En riktigt fint iordningjord Elan (se bild) mikuniförgasare med primer och ny ruta. Huv och dyna hela, mattan helt ok för den kraft maskinen har och allt fungerande, Skulle kanske behöva nytt insugningsgummi (mellan cylinder och förgasare) då den inte körts på två år och det finns torrsprickor. Skidorna är breddade för stabilare körning och dynan förhöjd (förvaringsutrymme under). Eventuellt byte mot Kitty Cat eller liknande miniskoter. Priset är lagt och den åker in på förvaring efter sportlovet om ingen köper den. Jämför gärna med andra Elaner på Blocket ;-) En riktigt tuff Elan och en bra förstaskoter
Ski doo elan 1981 i fint skick. Nyrenoverad för två veckor sen och är inte mkt körd sen dess, Då inte huven har blivit klar. Men Det finns en huv till den som är lagad och grund lackad, måste åka till svall för å köpa svart färg. Huven kommer att bli klar nu i veckan, Den är seriös lagad har anv glasfiberväv för att laga sprickorna på den. Finns fler bilder som kan skickas vid intresse. Det finns både bilder på skoter och huv.Går fint i motor, Mattan är det inga större fel på går och anv i flera år till. Ring eller maila för mer info,bilder. Kollar mailen dagligen. Mobil:0730598535 Obs ovanligt med en elan som är så pass ny dom flesta är från 1970talet.
Ska nu rensa bort lite elandelar tänkte jag. Det är nog 6st i delar skulle jag tro. allt eller det mesta finns iallafall. det som syns på bilden är inte allt. mail i första hand då jag har svårt att svara i telefonen när jag jobbar. och får möjlighet att leta upp grejjerna. prisex. matta 500kr motor enstånka nyligt renoverad 1500kr motor enstånka okänt skick 800kr skidor 500kr/par dyna fin 500kr kedjehus m variator 400kr magnapull 2cyl 300kr boggiesektion 150kr m.m m.m den gula huven är näst intill oanvänd och har en liten spricka fram som är igenlagd från insidan med plastsvets vettigt bud på den tack.