Allt till salu inom "skip sport multigym 5000 bruksanvisning"

Sortering:
Gotlands län
Igår

väska

150 kr
Blocket.se
Butik Nybro
Igår

Washburn Paul Stanley PS9BK...

1 395 kr
Blocket.se
Laholm
Igår

Elan alpin skidor samt pjäx...

1 000 kr
Blocket.se
Enköping
Igår

Cobra Speedzone 5-pw regula...

3 000 kr
Blocket.se
Butik Enköping
Igår

Ligier JS60 Sport Ultimate...

239 900 kr
Blocket.se
Butik Skellefteå
Igår

Audi A1 Sportback 1.4 TDI...

159 900 kr
Blocket.se
Tumba
Igår

Roland Micro Cube N225 Gita...

800 kr
Blocket.se
Uppsala
Igår

Längdstavar KV+ 150 cm

750 kr
Blocket.se
Jönköping
Igår

22Tum Orginal Range Rover S...

12 000 kr
Blocket.se
Butik Mark
Igår

Porsche Cayman S 718 PDK Sp...

679 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Barnvagnar  ·  Göteborg

Praktisk vintervagn - Teutonia Mistral Sport

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Teutonia Mistral Sport 05. Grå- svart med röda detaljer. Riktigt snygg fortfarande. En vagn som kan användas från nyfödd till 3 år som vi varit helnöjda med. Smalt chassi som går in i de flesta hissar. Lätt att fälla ihop. Hjulen kan snabbt tas av om man behöver minska den ytterligare vid transport. Detta ingår i priset: * Chassi med lufthjul. Bra fjädring. funkar bra i snö och på grusvägar. Vändbart handtag där man kan ändra sittriktining med barnet i vagnen. * Stor sufflett som kan dras långt fram för sol- eller vindskydd. * Mjuklift som kan göras om till åkpåse. * Fleeceåkpåse som passar i mjukliften och kan användas separat. * Skötväska med inbyggd skötbädd. * Footsack/vindskydd för sittvagn. * Svart myggnät * 2 st Regnskydd (Teutonia original i plast samt Tullsa svart med reflexer) * Röd parasoll Allt är helt, nytvättat och rent. Vagnen har förvarats inomhus. Alla delar Teutonia original utom regnskydd och parasoll. Bruksanvisning medföljer.
2 000 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Östergötlands län

Teutonia mistral sport - ligg/sittvagn

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 30 dagar
Säljer vår Teutonia Mistral Sport, som fortfarande är i bra skick. Vagnen är en kombinerad ligg- och sittvagn med mjuklift som kan göras om till åkpåse. Handtaget är ställbart i höjdled samt vändbart för byte av färdriktning eller för att unvika sol/blåst in i vagnen. Vagnen är grön/grå, något solblekt på suffletten. Alla textilier går att ta loss och tvätta. Ingår vändbar dyna med fuskpäls som värmer skönt på vintern. Fempunktsbälte. Fotstöd som kan låsas i olika lägen. sufflettens gångjärn är ljudlösa och kan ställas in utan att väcka barnet. Inbyggt fönster i toppen och öppningsbart bakstycke med myggnät(som är dolt av "sufflett-tyget". Handbygel avtagbar. Pedalbroms. Varukorg. Regnskydd och myggnät medföljer, likaså bruksanvisning till vagnen Kommer från ett djur-och rökfritt hem
1 100 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Västmanlands län

Styrketräningsmaskin och hobbymaskiner

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
MULTIGYM Skip Sport 5000. Allt fungerar och är i mycket bra skick. Bruksanvisning och träningsplansch medföljer. Säljes för 900 :- Batteridriven rotorklippare STIGA SILENT 42. Går på 2 st 12 V blyaccar av typ GEL. Batterierna är ganska nya. Klarar utan vidare minst 400 kvadratmeter gräsyta. Tystgående och fungerar mycket bra Säljes för 300:- Kompostkvarn STIGA BIO-SILENT av typ fräsvalssystem som gör att den är mycket tystgående och dessutom självindragande. Fungerar mycket bra. Säljes för 200:-
200 kr
Blocket.se

Multigym - Hemmagym - Crosstrainer

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Säljer ett multigym och en Crosstrainer billigt då vi har fått ett gemensamt gym i bostadsföreningen. Crosstrainern är av märket Extremfit CT 619 (Säljs bl.a. av Team Sportia) - Köptes in för 2499 kr.. - Pendelrörelsen är jämn och följsam. - Den är i princip ljudlös i drift! (Billiga modeller låter oftast en del eller gnisslar) - Flera olika program och nivåer som ställs in via panelen med ett enkelt knapptryck. - Inbyggd pulsmätare. PRIS: 700 kr. Multigym av märket Skip Sport. Köptes begagnad för 1000 kr i bra skick. - Lång och kort stång medföljer - Hantelrem (egengjort) - Bencurl (syns ej på bild) - 80 kg vikter - lättmonterad PRIS: 800 kr.
0 kr
Blocket.se

Multigym - Hemmagym

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
Säljer ett multigym billigt då vi har fått ett gemensamt gym i bostadsföreningen. Multigym av märket Skip Sport. Köptes begagnad för 1000 kr i bra skick. - Lång och kort stång medföljer - Går att koppla stängerna upp och nertill för en ökad variation av övningar. - Hantelrem (egengjort) - Bencurl (syns ej på bild) - 80 kg vikter - lättmonterad PRIS: 600 kr pratat och klart! Crosstrainern på bilden är såld.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj