Quantcast
Till salu inom: ”

skip sport multigym 5000 bruksanvisning säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Teutonia Mistral Sport 05. Grå- svart med röda detaljer. Riktigt snygg fortfarande. En vagn som kan användas från nyfödd till 3 år som vi varit helnöjda med. Smalt chassi som går in i de flesta hissar. Lätt att fälla ihop. Hjulen kan snabbt tas av om man behöver minska den ytterligare vid transport. Detta ingår i priset: * Chassi med lufthjul. Bra fjädring. funkar bra i snö och på grusvägar. Vändbart handtag där man kan ändra sittriktining med barnet i vagnen. * Stor sufflett som kan dras långt fram för sol- eller vindskydd. * Mjuklift som kan göras om till åkpåse. * Fleeceåkpåse som passar i mjukliften och kan användas separat. * Skötväska med inbyggd skötbädd. * Footsack/vindskydd för sittvagn. * Svart myggnät * 2 st Regnskydd (Teutonia original i plast samt Tullsa svart med reflexer) * Röd parasoll Allt är helt, nytvättat och rent. Vagnen har förvarats inomhus. Alla delar Teutonia original utom regnskydd och parasoll. Bruksanvisning medföljer.
Säljer vår Teutonia Mistral Sport, som fortfarande är i bra skick. Vagnen är en kombinerad ligg- och sittvagn med mjuklift som kan göras om till åkpåse. Handtaget är ställbart i höjdled samt vändbart för byte av färdriktning eller för att unvika sol/blåst in i vagnen. Vagnen är grön/grå, något solblekt på suffletten. Alla textilier går att ta loss och tvätta. Ingår vändbar dyna med fuskpäls som värmer skönt på vintern. Fempunktsbälte. Fotstöd som kan låsas i olika lägen. sufflettens gångjärn är ljudlösa och kan ställas in utan att väcka barnet. Inbyggt fönster i toppen och öppningsbart bakstycke med myggnät(som är dolt av "sufflett-tyget". Handbygel avtagbar. Pedalbroms. Varukorg. Regnskydd och myggnät medföljer, likaså bruksanvisning till vagnen Kommer från ett djur-och rökfritt hem
MULTIGYM Skip Sport 5000. Allt fungerar och är i mycket bra skick. Bruksanvisning och träningsplansch medföljer. Säljes för 900 :- Batteridriven rotorklippare STIGA SILENT 42. Går på 2 st 12 V blyaccar av typ GEL. Batterierna är ganska nya. Klarar utan vidare minst 400 kvadratmeter gräsyta. Tystgående och fungerar mycket bra Säljes för 300:- Kompostkvarn STIGA BIO-SILENT av typ fräsvalssystem som gör att den är mycket tystgående och dessutom självindragande. Fungerar mycket bra. Säljes för 200:-
Säljer ett multigym och en Crosstrainer billigt då vi har fått ett gemensamt gym i bostadsföreningen. Crosstrainern är av märket Extremfit CT 619 (Säljs bl.a. av Team Sportia) - Köptes in för 2499 kr.. - Pendelrörelsen är jämn och följsam. - Den är i princip ljudlös i drift! (Billiga modeller låter oftast en del eller gnisslar) - Flera olika program och nivåer som ställs in via panelen med ett enkelt knapptryck. - Inbyggd pulsmätare. PRIS: 700 kr. Multigym av märket Skip Sport. Köptes begagnad för 1000 kr i bra skick. - Lång och kort stång medföljer - Hantelrem (egengjort) - Bencurl (syns ej på bild) - 80 kg vikter - lättmonterad PRIS: 800 kr.
Säljer ett multigym billigt då vi har fått ett gemensamt gym i bostadsföreningen. Multigym av märket Skip Sport. Köptes begagnad för 1000 kr i bra skick. - Lång och kort stång medföljer - Går att koppla stängerna upp och nertill för en ökad variation av övningar. - Hantelrem (egengjort) - Bencurl (syns ej på bild) - 80 kg vikter - lättmonterad PRIS: 600 kr pratat och klart! Crosstrainern på bilden är såld.