Allt till salu inom "skip sport multigym"

Sortering:
Butik Mölndal
Igår

BMW i5 eDrive 40 M-Sport Pr...

859 900 kr
Blocket.se
Göteborg
Igår

Haglöfs Lumi Pants

1 000 kr
Blocket.se
Butik Eskilstuna
Igår

Toyota C-HR 1,8 Hybrid -Exe...

199 000 kr
Blocket.se
Butik Sundsvall
Igår

Renault Clio IV 1.5 dCi Spo...

45 000 kr
Kvd.se
Värmdö
12 dagar

Skip sport multigym för hem...

2 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Sport och Fritid  ·  Jönköping

Hemgym SkipSport plus Solarium Philips

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Hemgym / Multigym Skip Sport 5500 säljes Mkt fint skick, nermonterat i delar. Priside: 1500:- eller bud, skall bort. Solarium Philips säljes Smidigt solarium som enkelt fäls ihop och rullas iväg. Priside: 500:- eller bud, skall bort. Ring för mer info. Kan leverera sakerna inom jkpg området plus att jag pendlar mellan Jönköping-Linköping dagligen så det går säkert lösa något där. Ser däremot hälst att det kommer och hämtas. Svarar jag ej per tel prata in namn och nummer så återkommer jag. 0709-729177 // Björn
0 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Hallands län

Multigym Skip Sport

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Ett gym i väldigt bra skick! Jag köpte det för 3 år sen men då jag blev student samtidigt fick jag ett väldigt bra erbjudande på ett gym. Med andra ord gymmet är endast använt ett fåtal gånger. Som du ser kan man köra i princip allt på gymmet då det finns 3 sektioner på det. Maxvikt är dryga 100kg. Egen isärplockning efter test av gymmet.
4 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Linköping

Skip Sport multigym

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Ett multigym av märket Skip Sport säljes. Övningar som kan utföras i detta gym är bl.a: - Latsdrag - Axelpress - Butterfly - Bensträck - Bencurl - Olika typer av benlyft mha ankelband - Bicepscurl stående - Tricepspress stående Det ingår en stång för latsdrag, som även kan användas för bicepscurl och tricepspress, samt ett ankelband för benlyft. Om man köper till förlängningskabel och enkla handtag kan man utöka med ytterligare övningar. Gymmet är i väldigt fint skick och finns uppmonterat ett tag till för den som vill testa det.
800 kr
Blocket.se

Multigym "Skip Sport 5000" i nyskick

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
det perfekta gymet för krävande hemmatränare. Kompakt, stabil och komplett. Enkel att flytta och med små krav på golvutrymme och takhöjd. Självklart medföljer monteringsanvisningar på svenska och en träningsaffisch. Mått: längd 150cm, bredd 110cm, höjd 198cm Vikt: 98kg inkl. viktmagasin Belastning: 10st 5kg viktplattor, reglering med låssprint Stoppade, avtorkbara dynor, mjuka armkuddar och fotrullar. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
950 kr
Blocket.se
Friskvård och hälsa  ·  Kungsbacka

Skip sport multigym FYND

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Gym i liknande storlek säljes på blocket för 3500 vårt säljer vi för 1600! Priset är så lågt för att vi inte har plats för det helt enkelt och måste sälja det snabbt! Svensktillverkat multigym av märket skip sport *mag och dip-station *bröst, rygg, ben och arm-station *flyes-station Med detta multigym kan du enkelt träna hela kroppen. Bredd ca 90cm Höjd ca 200cm Längd ca150cm 100 kg viktmagasin
1 600 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj