Quantcast
Till salu inom: ”

skip sport multigym säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hemgym / Multigym Skip Sport 5500 säljes Mkt fint skick, nermonterat i delar. Priside: 1500:- eller bud, skall bort. Solarium Philips säljes Smidigt solarium som enkelt fäls ihop och rullas iväg. Priside: 500:- eller bud, skall bort. Ring för mer info. Kan leverera sakerna inom jkpg området plus att jag pendlar mellan Jönköping-Linköping dagligen så det går säkert lösa något där. Ser däremot hälst att det kommer och hämtas. Svarar jag ej per tel prata in namn och nummer så återkommer jag. 0709-729177 // Björn
Ett gym i väldigt bra skick! Jag köpte det för 3 år sen men då jag blev student samtidigt fick jag ett väldigt bra erbjudande på ett gym. Med andra ord gymmet är endast använt ett fåtal gånger. Som du ser kan man köra i princip allt på gymmet då det finns 3 sektioner på det. Maxvikt är dryga 100kg. Egen isärplockning efter test av gymmet.
Ett multigym av märket Skip Sport säljes. Övningar som kan utföras i detta gym är bl.a: - Latsdrag - Axelpress - Butterfly - Bensträck - Bencurl - Olika typer av benlyft mha ankelband - Bicepscurl stående - Tricepspress stående Det ingår en stång för latsdrag, som även kan användas för bicepscurl och tricepspress, samt ett ankelband för benlyft. Om man köper till förlängningskabel och enkla handtag kan man utöka med ytterligare övningar. Gymmet är i väldigt fint skick och finns uppmonterat ett tag till för den som vill testa det.
det perfekta gymet för krävande hemmatränare. Kompakt, stabil och komplett. Enkel att flytta och med små krav på golvutrymme och takhöjd. Självklart medföljer monteringsanvisningar på svenska och en träningsaffisch. Mått: längd 150cm, bredd 110cm, höjd 198cm Vikt: 98kg inkl. viktmagasin Belastning: 10st 5kg viktplattor, reglering med låssprint Stoppade, avtorkbara dynor, mjuka armkuddar och fotrullar. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Gym i liknande storlek säljes på blocket för 3500 vårt säljer vi för 1600! Priset är så lågt för att vi inte har plats för det helt enkelt och måste sälja det snabbt! Svensktillverkat multigym av märket skip sport *mag och dip-station *bröst, rygg, ben och arm-station *flyes-station Med detta multigym kan du enkelt träna hela kroppen. Bredd ca 90cm Höjd ca 200cm Längd ca150cm 100 kg viktmagasin