Quantcast
Till salu inom: ”

motionscykel skip sport säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Motionscykel

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Manuellt löpband, märke Fitman. Bandet är några år gammalt men mycket sparsamt använt. Visar distans, hastighet, tid, puls och kaloriförbrukning. Pris 300 kr Motionscykel av märket skip sport, modell 855. Cykeln är defekt såtillvida att batterilådan fungerar inte (vet ej om den går att byta) och pulsmätaren är borta. Det går att cykla med "väldigt lite motstånd". Om man får tag på en ny batterilåda så är cykeln ett kap med många funktioner. Pris 50 kronor
Magnetbromsad motionscykel med manuell reglering av det magnetiska trampmotståndet i 8 olika lägen. Datorn visar träningstid, hastighet, distans och beräknad kaloriförbrukning och konditionsnivå. Pulsmätare i handtaget med flyttbara pulshandtag. Transporthjul för enkel förflyttning. Ålder: c:a 8-10 år Nypris: c:a 2.500 kr LxBxH: 71 x 48 x 130 cm Vikt: 24 kg Maxvikt: 100 kg Kontakta Leif 070-670 69 60 eller Bengt 070-735 23 54 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Bra motionscykel från kända Skip Sport säljes. Den har 8 olika motstånd. Cykeln har också en pulsmätare och man kan ställa in hur länge man vill träna alternativt hur många kcal man vill göra av med så räknar den ner tills man är klar. Sadel går att ställa i höjdled och går att skjuta framåt/bakåt. "Styre" går också att ställa in så att man har en bra träningsställning. Hjul på ställningen gör att den kan flyttas lätt. En bra motionscykel till ett bra pris.
Nu finns det ett utmärkt tillfälle att köpa en bra och välskött motionscykel av märket M200 Skip Sport, med färdddator, pulsmätare, kaloriförbrukning och många andra program. Kontakt endast via telefon.
Motionscykel med många olika funktioner Sparsamtg använd