Quantcast
Till salu inom: ”

skivhiss jula säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vänta in julen med Disneys I VÄNTAN PÅ JULEN, och upplev några av de allra roligaste jul- och vinterberättelser du någonsin sett! Filmen innehåller sju härliga episoder, varav flera helt nya, med bland andra Musse Pigg, Piff och Puff, Kalle Anka, Långben, Pluto, Knattarna och många fler. Häng med ut i snön, ner för skidbacken, in i ett helvilt snöbollskrig - och förbered dig på en riktig skrattfest för hela familjen! INNEHÅLLER FÖLJANDE EPISODER: *Prinsen och tiggarpojken *Konsten att åka skidor *Bergsklättrare *Kalles snöbollskrig *Winken, Blinken och Nick *Inför vintern *Den lilla åsnan SVENSKT TAL/SVENSK TEXT
En vanlig svensk jul i en vanlig svensk familj, är inte alltid helt lätt. Åtminstone inte om man ska tro Karl Sune Rudolf Andersson. Att följa Sune och hans familj i deras julförberedelser leder till massor med skratt. Julen närmar sig och Sunes familj ska julbaka. Pappa Rudolf har lovat att ta hand om knäcken i år. Det slutar med att han får bygga om halva köket ... Pappa Rudolf tar även med sig barnen ut för att hugga en julgran. Men det är ju förbjudet! Och precis när de ska binda fast granen på biltaket kommer skogsvaktmästaren. Måste de fira jul i fängelse nu? Del 2 av 2.
Längtar ni efter en härlig, hemtrevlig, gammaldags jul med hela familjen samlad? Det gör Clark Griswold också, men det blir inte riktigt som han hade tänkt sig.. Tak med över 25.000 lampor, en kalkon som exploderar vid matbordet och polisens utryckningsteam som belägrar huset är bara en del av allt som går galet. När sedan kusinen från landet dyker upp med familj och husvagn är julefriden ett minne blott. Det här är den tredje filmen om den snälle, men otursförföljde pappan spelad av en härligt galen Chevy Chase.
säljer ett antal verktyg maskiner Kap och gersåg De walt DW 777 med sågbäng DE 702-X använd en gång 3600 kr Färg och brukblandare Jula aldrig använd 750 kr Skivhiss 2900 kr Kompressor 24-lit 2hk ny 1600 kr
Hej alla. Säljes enligt bilderna; Kompressor Nuair 20-L tank med hjul som förenklar transporten, Senco pro 601 spikpistol som tar spikar från 65-mm till 90-mm, med följer 10 meter luftslang av högsta kvalitet. Naturligtvis kan provas på plats. 4500:- för detta ekipaget. OBS; allt säljes tillsammans! Senco automat skruvdragare inklusive 5-st ask 41-mm skruv, maskinen är ny/oanvänd. Pris 2800:-. Svensk tillverkat skivhiss kallas också gipsskiv, stabil & skön att jobba med. Pris 2000:- Plåt nibbler, köpte hos Jula denna maskin för att klippa 450-cm tunn takplåt & sedan dess den lagts på lådan, enda "minus" som anser jag är att maskinen är väldig/väldig kraftig men samtidig väldig smidig att jobba med. Kolla länken; http://www.jula.se/catalog/verktyg-och-maskiner/handverktyg/plat-och-metallverktyg/elektriska-nibblers-och-saxar/nibbler-010320/ Pris 1000:-. Väldig lite använd, maximalt en timme, spånsug som passar inte till mina behöv. Kan tänka mig att utföras byte mot en grovdammsugare. Påsen saknas men finns att köpa på nätet. Pris 1200:-. 2 st 5-kW (3-fas) bygg värmefläktar inklusive 10 meter 3-fas el kabel. Pris 900:-. Allt finns att beskådas & hämtas hos mig i Vallentuna, skickas ej! Ha det gått allihopa. Josef.