Quantcast
Till salu inom: ”

skivspelare dual 505-3 säljes

Dual 505-3

Södermanlands län

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Är du sugen på att spela vinylskivor? Bra vinylspelare, inköpt på 1990-talet, men modellen Dual CS 505 säljs än idag, då för 5000-6000 kr. Mer info: http://www.acquris.se/media/product.php?id=369 Vinyl dyker upp i hemmen hos alltfler och en bra spelare lyfter upplevelsen. Spelaren står i förråd och har inte använts på ganska många år. Hämtas med fördel i Stockholm. Prutning undanbedes vänligt men bestämt. Så länge annonsen finns kvar så finns utrustningen kvar till försäljning.
En välvårdad och måttligt använd skivspelare i toppkvalité Dual CS 505-3. Dammluckan en aning repig. Pris: 2000 kr eller högstbjudande Kassettdäck Technics RS-B555. Välvårdad och måttligt använd. Den har länge varit nerpackad i källaren och kassett saknas för att provspela det, därför osäker om det är intakt och därav lågt pris. Pris: 300 kr Endast avhämtning. Fler bilder kan mejlas om så önskas. Om samma köpare köper både skivspelare och kassettdäck samtidigt medföljer även en kasse LP-skivor och singlar. Endast mejlsvar.
Klassisk vinylsvarv av gammalt gott märke. Dual´s skivspelare CS 505-3 från 1983 är en klassiker. Denna skivspelare tillhörde Dual´s Audiophile Concept serie och anses av många vara en riktigt bra skivspelare. Skivtalriken drevs via en rem från en 16-polig synkronmotor vilket gjorde varvtalet mycket stabilt. Resultatet blev lågt "WOW" and "Flutter", begrepp som alla förstod på 1970-1980 talet. Tonarmen är mycket lätt och hela mekanismen är flytande vilket resulterar i okänslighet för vibrationer. Tonarmen har även en funktion kallad pilot-lyft vilket gör att den inte kan placeras utanför skivan. Denna tysktillverkade vinylspelaren är i toppskick. I priset inkluderas även en Ortofon OM 5E-pikcup (nypris 495:-).
Säljer min gamla trotjänare. Det är något fel på den. Trodde det var remmen först så jag bytte ut den, men det är nåt annat som är fel. Vet inte riktigt vad. Den har annars funkat felfritt sen 1990 då jag köpte den. Säkert inget problem för den händige att fixa till. Skivspelaren finns i Luthagen. Endast avhämtning. Kontant betalning. OBS ingen retur på denna vara utan du köper den väl medveten om ovanstående