Quantcast
Till salu inom: ”

skrotade husbilar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej jag köper din bil som den står idag i befintligt skick med kontanta pengar. Även Obes, defekta, krockskadade, lastbilar, skåpbilar, personbilar, husbilar, långtradare , transportbilar och allt annat. Tveka ej ring idag o få bort den. Jag hämtar även bilar som ni vill skrota eller skänka bort. Det blir en snabb och enkel affär och inga konstigheter. Ring idag på 0763234311 eller 0721909559 så får ni bort bilen idag för ett bra pris. Med vänliga hälsningar Thomas.
Säljes ett kök från en Polar 590 -84 Komplett med spis och diskho. Luckor i plast. Finns även andra luckor. Finns en del repor, men kan målas. Pris 700:- Köksfläkt Pris 250:- Fönster i olika storlekar. Pris från 100:- Dörr i bra skick. Delbar pris 300:- Takluckor Pris 200:- Perfekt för dig som håller på att bygga din egen husbil eller renoverar din husvagn. Pris kan diskuteras. Finns utanför Vimmerby tel 0492-51003 mobil 072-3272426
MB 307 Husbil skrotas. Tyskreggad och dåligt med info om den. Motor och låda är bokat! OBS fordonet är skrotat/avregistrerat och får ENDAST säljas i delar. Mail besvaras så fort vi hinner, normalt inom 48h. Ring för snabbare service! Tel : 011-167494 Vi finns på Kommendantvägen 8 i Norrköping. Öppet tider Vardagar 8-17 Lördagar 10-13 Vi skickar delar med posten inom Sverige. Välkommen med dina frågor till oss på Nya Allbilskroten / Hasse, Lasse, Linus, Frank, Rasmus, Felicia och Uffe
Scania buss med Regentmotor med utbytesmotor som gått 5000 mil. Hägglundskaross. repobjekt. Jag har blivit erbjuden lika mycket för bara motorn som jag begär för hela bussen. Dock så vill jag inte att bussen skrotas då jag tycker den är en gammal fin buss. O som någon annan kan få nöjet att lägga kärlek på. Jag har tyvärr insett att jag har inte tid för denna då jag har många andra projekt på gång. Det är min tanke o vilja till att bussen får en ny ägare som kan ge denna buss en möjlighet igen.
Hej! Vill bara kolla om någon behöver något från en husbilsbyggnation innan jag skrotar det? Står "Regent 580 boggie" på sidan. Inte mycket att ha eftersom allt har legat på sidan utan kanske mera lite småplock. Gratis om man tar hela skåpet! Annars några tior per del. Skickas ej. Chassie och hytt behåller jag. Helgen 6-7 augusti blir det kaffeved av alltihop.