Quantcast
Inga annonser hittades!

Din sökning matchade inte några annonser i vår databas. Testa att göra en bredare sökning ovan.

Tidigare annonser till salu

Har 8 st. canvas dummys, 400 gr och 2 markdummy´s samt 2 dirigerings dummy´s. Gjorda av BG Landin och dom flesta är inte använda. Jag vill ha 450,- för alla och Ni kan se dom här på BG Landin´s sida: http://www.jaktgolden.se/shop/ Sedan har jag en skyddsärm för unghund, knappt använd. Den vill jag ha 200,- för och ni kan se den här på Vipdog´s sida: http://www.vipdog.se/skyddsarm-2-black-strap-euro-joe/304-0 Allt finns i Borås, om det måste skickas så får Ni stå för frakten. Bilder kan ordnas.
Hej! Har en Robust dubbelbur passande till bl.a. Passat -98 till -05 som säljs pga bilbyte. Robust är känt för sin starka, skrammelfria stomme och är krocksäker. Extra utrymningslucka finns om olyckan skulle vara framme. Fyra spännband medföljer för säkring av burens position samt koppelkrokar. Pris: 3 300:- Unghundsärm med överdrag säljs i befintligt skick. Pris: 500:- Finns även lite annat smått och gott för den aktiva hundägaren. Ring eller maila för mer information. Nås på telefon kvällstid från 17.00 eller mail dygnet runt. Först till kvarn!
Helt fräsh mobil, fungerar perfekt, inga repor, mycket fint skick. fick som ett present . jag har bara provat den Dvs att den e oanvänd. Telefonen är i "black mist" färg och är olåst. Dvs alla operatörer fungerar med den. laddaren, skyddsärm, skall, kartong och allt som kom med finns. mitt pris vid en snabb affär 3300:- svarar endast på mail vid första kontakt Endast seriösa, tack Kan hämtac i T.C. eller lilejholmen Finns så länge annonsen finns kvar