Quantcast
Till salu inom: ”

sleipner sport barnvagn joggingvagn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Barnvagn

Stockholm
Barnvagn

Sigtuna
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Löpvagn i aluminium. Praktiska förvaringsutrymmen nertill i vagnen. Utrustad med löstagbart regnskydd, handbroms till framhjul samt spärr till bakhjul. Vagnen är ihopfällbar. Min dotter älskade att åka i den här vagnen när jag sprang med henne. När den inte användes, har den stått på en inglasad balkong, så den är i mycket gott skick. Använd av endast ett barn under en löpsäsong, så den är även sparsamt använd, Max en gång i veckan under ca ett halvår. Ord pris i affär 2995.
Denna vagn har varit oumbärlig under min mammaledighet! På detta sätt har både jag och min dotter haft många sköna joggingrundor tillsammans:) Lättstyrd och rullar lätt.En toppenvagn att springa med!
Sleipner Sport joggingvagn - gott skick - inte använd så mycket. 14 tums hjul fram 20 tum bak. Trepunktsbälte Handbroms Regnskydd Förvaring under sits Bra rull - lätt att jogga runt med.
Joggingvagn "Sleipner Sport" i gott skick med åkpåse, uppfällbart solskydd samt regnskydd. "Cykeldäck" - 16" (fram) & 20" bak.
Sleipner Sport löpvagn. Färgen är grön, bakhjulen är på 20" och framhjulet 14". Löpvagn i aluminium. Praktiskt förvarings utrymmen nertill i vagnen. Utrustad med löstagbart regnskydd, handbroms till framhjul samt spärr till bakhjulen. Vagnen är ihopfällbar för att enklare kunna transporteras. Mycket lite använd