Quantcast
Till salu inom: ”

smögen 45 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Båten är från 1978 och i mycket gott skick. Jag har satt ett lock i syrafast rostfritt över öppningen i durken. Locket går att skruva av. Luckan finns kvar. Trailern ingår ej i priset. Pris: 12 000 kr. Motorn är en 4-taktare med lång rigg och har bara gått 4-5 timmar, d.v.s. den är ännu inte inkörd. Motorn har stått vinterkonserverad i garage sedan hösten 2007. Till motorn följer ett godkänt lås. Pris: 16 000 kr. Båt och motor säljs var för sig eller tillsammans och de säljs p.g.a. ändrade förhållanden och fiskeförbud i de Bohuslänska fjordarna. Båten och motor visas i Bokenäs.
Fin SMÖGEN 45 med Tohatsu 2T 9,9hk. Finns vid kaj, BÅTHUSET, Strömstad. Nyrenoverad på båtbyggeri, Skagerrak Marine Service AB. Levereras sjösatt i Strömstad. Tvättad, vaxad och bottenmålad. Motor servad med nya stift & olja. Åror, årtullar, tampar och öskar ingår. TOHATSU 9,9 2T, 2004, S/N: 018860XD Nya Tohatsu säljs av www.batia.se Köp till ny trailer för 5.000kr. Säljes för kunds räkning. .!.
Fastighet på Smögen, komplett inredd för restaurang med bra läge! Det finns även en fin 2 rums-lägenhet på övervåningen. Mycket centralt på Smögen, på vägen ner mot fiskhallen ligger denna fastighet. På övervåningen finns en fin 2-rums lägenhet. I källaren finns 3 rum och pentry för uthyrning/personalboende samt även förråd/garage. Restaurangen har de 2 senaste åren genomgått betydande renovering. Verksamheten bedrivs idag året runt. Inne finns det ca 45 platser och ute ca 60 platser. Kontakta mäklare för mer uppgifter och pris.
Då jag köpt större båt säljer jag nu min tidigare. I aktern sitter det en Mariner på 6 Hk som fungerar bra. -Byggd på Smögen av Olson & Söner. -Max antal passagerare: 5 -Max motorstyrka: 12 Hk Medföljer gör åror, dragg, plasttank, en lös elektrisk länspump samt ett 12 V batteri. Är du fiskeintresserad får du även med ett ekolod (Raytheon L265). Trailern är inte min och ingår därför ej i köpet.