Quantcast
Till salu inom: ”

smörknivar eneträ säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Många smörknivar eller andra trevliga föremål kan du som gillar att slöjda i trä få ut urvden här enestocken! Vi fällde trädet i våras men det känns så onödigt att bara elda upp stocken när de är så svårt att få tag på eneträ om man inte har egna träd. Tyvärr sågade jag nästan igenom hela stocken innan denna insikt kom mig till del, så den sönderfaller i en del som är ca 110 cm lång och en del som är ca 40 cm lång. Den är dock tung som en, ja, som en stock, så jag skickar den inte gärna, som du förstår. Sågbocken på bilden ingår inte.
Handgjorda smörknivar & stekspadar i eneträ med olika träslag i skaftet, t ex valnöt, körsbär, ask, björk, mahogny. Smörkniv: 50 kr/st Stekspade: 70 kr/st Sänd din beställning och pengar till: Peter Samuelsson Önneröd 190 442 72 KÄRNA så skickar jag din beställning via post. Du kan även kontakta mig via mejl.
Vackra smörknivar och Senapsspade + Skinkgaffel i väldoftande eneträ. Kan fås med namn eller årtal/datum. Mer komplicerade motiv mot kostnadstillägg 30kr st. Smörknivar: 30 kr styck eller 50kr/par Skinkbestick: 50 kr/par Frakt ingår, skickas som brev.