Quantcast
Till salu inom: ”

sminkskåp sminkbord spegel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Hallmöbel

Kalmar
Smink spegel

Haninge
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer mitt jätte fina sminkbord samt spegel som är org från Ikea äldre modell (finns inte att få tag på). Spegeln har fina slipade kanter. Sminkbordet har två små lådor för små saker. Perfekt till sovrum/tonårsrum/badrum. Är i använt skick då det har några år på nacken men är trots det fräsh. Går lätt att piffa till genom att slipa eller måla i annan färg så har man ett alldeles unikt sminkbord i sin egen smak. Längd 129 cm Bredd 41 cm Höjd 72 cm Stolen eller accessoarerna på bilden medföljer ej. Hämtas i Kista området av köparen.
Har lite saker som måste bort pga flytt! Först och främst en dubbelsäng i Riktigt fint skick!! Denna köptes för 1 år sedan för 6000 kr men nu måste allt bort för att jag skall flytta! Pris på denna är 1200kr Sedan har jag ett sminkbord med spegel i väldigt bra skick som passar ihop med sängen och för denna vill jag ha 350 kr Sist men inte minst har jag ett matbord i glas från Jysk som jag köpt för 3700 + 700 för extra stol i fjol . Nu vill jag ha 1000 kr för denna. Ring för mer info 0730405508 Paketpris : 2200 kr
Sängram med speglar, inbyggda lampor och 2 lådor. Mått på sänggavel 3,25 m OBS!! ETT helt stycke. Stol och sminkbord med spegel och 4 stora lådor samt en smyckeslåda. Sängen ingår (madrass och bäddmadrass i fint skick) 180 x 200 cm. Överkast ingår ej. Färg; Blank vit Nypris; 30.000kr Nås endast efter kl 19.00 Pris kan diskuteras vid snabb affär. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hejsan! Letar efter ett Sminkskåp/sminkskåp med spegel till min sambo. Helst vill jag ha ett Vinstra sminkskåp från IKEA men andra alternativ är också intressanta! Hör av er om ni har något sminkskåp/sminkbord till salu. Mvh/Mathias
Säljes billigt pga utlandsflytt! Sminkskåp från IKEA i "shabby-chic"-modell med glasdörr framtill och spegel upptill, locket kan ställas upp som på en kommod, under locket finns låda med fack för smink mm. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.