Allt till salu inom "begagnat babygym babysitter"

Sortering:
Kombivagn m.m
Trelleborg
Idag

Kombivagn m.m Visa liknande

1 200 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Barnartiklar  ·  Karlstad

Babygym, baby sitter och amingskudde

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Säljer lite bebis saker som inte används längre. Babygym Pingu, fint begagnat skick 200:- Baby sitter med lekbåge, ställbar rygg- och fotdel från sittande till liggande. Handtag att lyfta babysittern i. Fint skick 200:- Amingskudde, formbar med kulor i. Använd max tio gånger, 200:- Paketpris för allt 500:- Vi har hund och i babygymmet har det lirkat sig in lite hår på undersidan som är svårt att få bort. Allt är tvättat i maskin.
200 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Östermalm

Babywatch,babygym,amningskudde nyskick

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
*Babygym "Mumin", i nyskick, nypris 700:- säljes för 300:- *Babywatch Padwico 903 i bra skick, behöver nya batterier. Nypris 1000:- säljes för 250:- *Lyxiga fräscha leksaker från Lamaze och Lilliputiens, nypris ca 300:- styck. Säljes för 50:- styck. *Babysitter med lekbåge röd i bra begagnat skick.Nypris 400:- säljes för 100:- *Amningskudde i absolut nyskick, vit. Nypris ca 500:- säljes för 250:-. Bra paketpriser vid storköp!
0 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Värmdö

Babygym och Babysitter

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Babysitter Carena marinblå i mkt fint begagnat skick. Huvudskydd, ställbart ryggstöd & fotstöd. Låsbar gungfunktion. Bärhandtagen gör den enkel att ta med. Nypris: 498:- Säljes för: 100:- Babygym fjäril i begagnat skick. Lite besviken på kvalitén. Lite slitet på undersidan efter tvätt trots att vi följt tvättråd. Har en speldosa som spelar "twinkle twinkle little star" Nypris: ca. 500:- Säljes för 100:- Vi har hund i hemmet! Båda sakerna är nytvättade och sanerade på hundhår. Ring/maila vid intresse. Kan fixa fler bilder annars är ni välkomna att komma och kika.
100 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholms län

Babygym, babysitter, läragåvagn, Ergo bärsele

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Bamse babygym 200kr Babysitters, ställbara i flera lägen 100kr/st Läragåvagn klassisk i ljusblå trä. 60kr Fisher price läragåvagn 120kr Allt i fint begagnat skick Säljes helst som paket Paketpris 500kr Ergo bärsele helt nya, inköpta på Barnens hus,. En svart, en beige och en galaxy grey. 700kr st. Bilder mailas vid intresse Har också ett paket med Pop, Polarn kläder i 62. Från välanvänt till mindre använt skick. Säljes billigt! Maila för bild. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
100 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Vasastan

Babysitter och Tummen babygym i fint skick

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Säljer en babysitter i cool retromodell med fint brunt tyg med mönster på. 3 st djur hänger på bågen som lätt går att ta bort. Tyget är avtagbart och nytvättat. Det finns även möjlighet att slå av och på vibraton med en knapp och denna drivs med batteri (mycket omtyckt av min dotter som somnade direkt!) Pris: 250 kr Tummen babygym i fint begagnat skick. Nedpackat i orginalförpackning med bärhandtag - lätt att hämta. Pris: 300 kr Prutat och klart!
250 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj