Quantcast
Till salu inom: ”

snöblad schaktblad trepunkt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Valtra 700 -00 med kedjor till hjulen, skogshytt, vridbar stol, skyddsplåtar, 45km/h, frontvikter, motorvärmare, 1900timmar. Möre skogsvagn 400 hjul, ramstyrning 6,5 meters kran monterad på vagnen, även möjlig att montera i trepunkten. radiostyrd vinsch. frontmonterad vikplog Holms Hydraulisk självlastande sandspridare. Bakmonterat schaktblad/snöblad. Skogsvinsch med 50 meter vajer och gallerskydd. Pilkemaster EVO30 med El och traktordrift. Säljer även varje del för sig.
Kellfri snöblad / schaktblad 200 cm x ca 50 cm Trepunkt med tillhörande snövinge på 40 cm. Bra skick! Även tillbehör för Grålle, plog och harv,slumpas bort. 0736530885
Pga av flytt så ska traktorn säljas. det är en fergusson grålle -53 jag har främst haft den till ved körning och snö röjning. Den är inte den finaste att titta på men den är väl servad och i mycket gott skick. Den startar i alla väder och går som en klocka det finns igentligen bara ett fel på den och det är att hydralen tappar tryck när man stänger av den men jag har löst det på ett smart sätt. Jag har satt på lite extra lampor så man ser bra både fram och bak. Efterssom det är en -53 så är det orginal båge på den och 12v elsytem orginal,(så man slipper problemet med trasiga startmotorer) Den tar INGEN olja och den läcker varken olja eller vatten. Den finns med i registret och den är påställd så för 65kr om året får du köra den på vägen. Vid intresse så finns också snöblad till trepunkten (ställbart i tre lägen på traktorn samt vandbart 360 grader om man lossar det) bakskopa till trepunkten (köptes ny -08 för det är svart att hitta beg) Samt rejäla snökedjor(modell länk) som är riktigt bra Grålle 14000kr schaktblad 2500kr bakskopa 4000kr snökedjor 1500kr paket pris för allt 19000kr eller bud då skickar jag också med div sprintar tryckstång och hålbom den som köper traktorn får första tjing på tillbehören.
Massey Ferguson 135 SPES 1967 2532 timmar Lastare med skopa Snöblad på halvbom Schaktblad till trepunkten Motorvärmare Snökedjor Risig vagn med fungerande tipp kolv Vikt till trepunkten Pris 40 000:-, ingen moms. Mer info och bilder finns http://sedingsjo.hulthin.se/index.php/home/artikel-mf-135.
1st Snöblad / Schaktblad till trepunkten, vändbart och ställbart i tio olika lägen. Nytt vägstål endast provkört. Bredd 225cm och passar mindre traktorer som tex MF Grålle, MF 30, MF 35, MF 135 och Volvo BM. Kan endast nås på telefon, så är du intresserad så RING!