Quantcast
Till salu inom: ”

snöblad åkgräsklippare säljes

Snöblad

Oskarshamn
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nyservad PGO (Inget Kinakrafs) säljes för Halva nypriset 7300:- En kvalitetsmoppe som utan vidare går 10 000 mil den här har gått 100 mil, säljes p.g.a. att den inte används. Den är i absolut nyskick och nyservad på Mc-firma. NU SÄNKT PRIS! Kan också tänka mig byte mot åkgräsklippare gärna med frontaggregat och snöblad i liknande skick som moppen. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Åkgräsklipparen är mycket välskött! Se bilderna! Maskinen är bensindriven och snart 10 år. Den har fungerat klanderfritt hela tiden. Jag säljer den pga byte till fyrhjulsdriven Jonsered. Tekniska data: Briggs & Stratton-motor, 18 hk/13,4 kW Hydrostatisk drift Klippbredd 117 cm, 3 st rotorknivar Snöblad och snökedjor medföljer. 56-sidig instruktionsbok mejlas till köparen. OBS! Föraren på bilden medföljer inte! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Kompakt och användarvänlig Rider med 95 cm BioClip® aggregat. Lämplig för villaägare som vill ha en effektiv och mångsidig åkgräsklippare som är lätt att manövrera runt hinder som träd, buskar och rabatter. Midjestyrningen och det frontmonterade klippaggregatet innebär intuitiv användning, utmärkt klippning, manövrerbarhet och med bra översikt över din gräsyta. Pedalstyrd hydrostatisk transmission, lättåtkomliga reglage och automatisk knivstart, gör klippningen till ett nöje. Bakhjulsdrivningen ger extra dragkraft vid klippning i sluttningar. Denna Rider kan göra så mycket mer än att klippa ditt gräs. Tack vare tillbehör som snöblad, trailer, mossrivare och spridare, kan den serva din trädgård året runt. Ord Pris 32.000:-
Kompakt och användarvänlig Rider med 95 cm BioClip® aggregat. Lämplig för villaägare som vill ha en effektiv och mångsidig åkgräsklippare som är lätt att manövrera runt hinder som träd, buskar och rabatter.Midjestyrningen och det frontmonterade klippaggregatet innebär intuitiv användning, utmärkt klippning, manövrerbarhet och med bra översikt över din gräsyta. Pedalstyrd hydrostatisk transmission, lättåtkomliga reglage och automatisk knivstart, gör klippningen till ett nöje. Bakhjulsdrivningen ger extra dragkraft vid klippning i sluttningar. Denna Rider kan göra så mycket mer än att klippa ditt gräs. Tack vare tillbehör som snöblad, trailer, mossrivare och spridare, kan den serva din trädgård året runt.
Skyltexemplar Kompakt och användarvänlig Rider med 95 cm BioClip® aggregat. Lämplig för villaägare som vill ha en effektiv och mångsidig åkgräsklippare som är lätt att manövrera runt hinder som träd, buskar och rabatter.Midjestyrningen och det frontmonterade klippaggregatet innebär intuitiv användning, utmärkt klippning, manövrerbarhet och med bra översikt över din gräsyta. Pedalstyrd hydrostatisk transmission, lättåtkomliga reglage och automatisk knivstart, gör klippningen till ett nöje. Bakhjulsdrivningen ger extra dragkraft vid klippning i sluttningar. Denna Rider kan göra så mycket mer än att klippa ditt gräs. Tack vare tillbehör som snöblad, trailer, mossrivare och spridare, kan den serva din trädgård året runt. ordinarie pris 32000