Quantcast
Till salu inom: ”

snurrstolar säljes

Snurrstolar

Sollentuna
snurrstolar

Sundbyberg
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag måste nu sälja min fina vita snurrstol samt min Sultan resårbotten 140x200 som jag dessvärre inte har någon bild på. Pga. flytt utomlands. Snurrstolen har endast använts i ett par månader och är så gott som ny! Anledningen till de låga priserna beror på att jag behöver bli av med dem snarast möjligt. Finns att hämta centralt i Malmö precis vid Gallerian Entré. Ring eller maila! 1 x Verner Snurrstol i vit köpt för 599:- Mitt pris: 250:- 1 x Sultan Skaland resårbotten med 4 x ben i massiv ek. I bra skick utan fläckar och köpt för 1195:- Mitt pris: 400:-
Sportbåt med 60hk Mariner med el start. Snurrstolar fram och soffa bak, så det går bra att åka 4, 5 st i den om man vill. Högra rutan som ser lite dassig ut på bilden är nu utbytt mot ny. Kapellet är lite slitet och otätt. Bra 30 kärra medföljer. vet inte vad det är för årsmodell men gissar på tidigt 80-tal, säljer pga av bristande intresse. Pris kan diskuteras så klart men får jag skambud behåller jag den till våren.
Fina och rejäla kontorsmöbler. Okänt träslag men ordentliga skivor, mycket sparsamt använt. Även kontorsstolar samt en bokhylla säljes. Mått på de olika möblerna: De två skrivbord som står brevid varandra: längd195, djup 80, höjd 70. Ensamstående skrivbord med snurrstol: längd145, djup 75, höjd 70 Prissättningen har jag inte tänkt så mycket över, men bjud det du tycker det är värt! :) Kan tyvärr inte ordna med leverans men ni är välkomna att se på möblerna.
Helt oanvända i absolut nyskick. Köptes i december och vi tog hem och packade upp dem. Sedan dess har de stått i ett rum vi inte använder. Provsuttna en gång vid montering sen inte använda. Inget emballage ingår men man lyfter lätt loss sitsen från foten och från foten kan benet tas loss. Går in i en vanlig bil. Alla 4 säljes tillsammans för 2600kr. Finns kvar så länge annonsen finns kvar.
Söt snurr stol i vitt trä. Denna vara står för stunden i vår Butik i hammarby sjöstad på Hammarby Allé 92, men kan kostnads fritt samt utan köptvång fraktas till vårt central lager i Stjärnhov. Man kan även boka fler av våra möbler via vår hemsida eller per telefon. Läs gärna vidare om hur vårt boknings system fungerar på vår hemsida under fliken Nyheter. www.refurn.se Skick: Bra Mått: D 47,5 B:63,5 Sh:49 H: 82 cm Uppge artikelnummer 20169.

... eller prova att söka på snurrstol edsbyverken