Quantcast
Till salu inom: ”

soffa 30-tal säljes

Soffa

Örebro

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Soffa

Stockholm
Soffa

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fantastisk vacker soffa i mycket mycket använt skick med tillhörande soffbord säljes till vilket pris som helst. Gärna skambud. Det här har varit en praktmöbel, och den som har tid och kunskap kan garanterat återställa den till just det. I ordninggjord pryder den vilket hem som helst så det känns lite trist att slänga den. Hunden på bilden ingår inte i annonsen, och är inte till salu. Dessutom är det den som har ätit upp armstöden till soffan, så jag tror inte att någon skulle vilja köpa den ändå. Soffan är mycket mer prisvärd än hunden. Hör av er när ni vill, och som sagt, skäms inte för att komma med skambud, jag vill bara bli av med den. (Soffan alltså, inte hunden)
Nätt och elegant soffa från 30-talet med runda former. Retro. Omklädd senare i klasssikt kvalitets-möbeltyg från Sanderson. I fint skick. Mycket bekväm. Lätt svängd form. Mått: Längd 175 cm, djup 98 cm inklusive den svängda formen, höjd 72 cm. Pris: 7000 kr Ring eller maila Anna på Löfstrands Verkstad. Vi är en möbelrenoveringsfirma som ligger på Sparbanksvägen 85, Hägerstensåsen. Öppet köp 2 dagar. http://www.lofstrandsverkstad.com
Klassisk svensk soffa i art deco / jugend från sent 30-tal. Fantastiskt stilig modell med armstöd i ädelträ. Fjädrande sits och ryggdyna där alla metallfjädrarna är hela och fina. Soffan är omklädd helt nyligen, tyget är följaktligen i bästa skick utan slitage, märken, fläckar eller lukt. (Person med kattallergi kan intyga att den inte kan ha haft kontakt med pälsdjur efter restaureringen.) Modellen är ovanlig med de breda, karakteristiska armstöden. Här är alltså en chans att lägga vantarna på en unik soffa i toppskick som kommer hålla i många år till! Mått: Bredd 186 Höjd 74 Djup 87 Soffan hämtas helst av köparen. Bärhjälp de 5 trapporna ned till gatan kan fixas.
Jag säljer min lilla 30-tals soffa på grund av flytt. Den är i väldigt fint skick, inga skador eller liknande. Den har endast haft 1 ägare innan mig, under alla dessa år, därav utmärkt skick. Den är liten och nätt, passar perfekt i en mindre lägenhet eller i ett mindre rum. Gulbrun i färgen i mjukt (påminner om manchester) tyg och väldigt skön att sitta i. Detaljer som gör den unik. Fransarna verkar kunna tas bort om man vill det. Jag säljer den för 700 kr eller bud. Tacksam för snabb affär. Om annons finns kvar finns soffan kvar. Längd cirka 130 cm Höjd ca 80 cm Maila eller smsa så hör jag av mig.