Quantcast
Till salu inom: ”

soffa paus med recliner säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Soffa

Örebro
Soffa

Stockholm
Soffa

Stockholm
Ny soffa

Stockholm
Soffa

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Eftersom jag flyttar kan du göra en jättebra affär! En tresits- och en tvåsits soffa i finaste italienskt, grönt, mjukt skinn med sk recliner dvs du kan fälla ut en fotpall på två ställen på den större soffan och på en del av tvåsitssoffan. Om du vill kan du fälla den del där du sitter nästan ända ner i liggläge! Soffan ser väldigt fin ut i skinnet och är jätteskön att sitta i! Kostade 26.000 kr som ny. Mått: höjd: 93 cm, sitthöjd: 74, djup: 74 längd: 3:sits: ca 2m och 2-sits: ca 140. Om du vill får du bordet du ser på bilden på köpet.
Hej! Säljer en 3 sits skinnsoffa med fåtölj. Soffan har recliner på höger och vänster sits, även fåtöljen. Ryggstödet i mitten går att fälla ner till ett bord med två mugg hållare. Pris: 5000 kr Finns annonsen kvar, finns soffan kvar. Först till kvarn.. Mvh Lena Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Paus byggbar soffa bjuder dig en riktig biokänsla hemma! Sköna sitsar att sjunka ner i, el recliner och mugghållare gör det till en upplevelse att slå sig ner i soffan, som är helt i läder. Soffan är tre månader gammal och nypriset var 23700kr Finns i Hofors
MÖBELHUSET i Uppsala säljer ett visningsexemplar av den supersköna hörnsoffan Paus i brunt microfibertyg (mockaliknande tyg). Sitsarna på yttrarna närmast armstödet fungerar som reclinerdelar, d.v.s. att man kan dra i en spak för att få ut fotstöd och kunna luta ryggen. Soffan säljs nu med 20% rabatt. Ordinarie pris: 19695:- Detta visningsexemplar: 14990:- Mått: 273x273cm Se ytterligare modeller av soffor på www.mobelhuset.se Vi levererar inom vårt närområde. På vår hemsida www.mobelhuset.se kan ni se vår prislista för HEMLEVERANS. Har ni själva möjlighet att hämta möbler från oss,lånar vi ut både bil och täckt släpvagn UTAN KOSTNAD. Om företaget Den flexibla möbelaffären som ger dig personlig service! Välkommen till Möbelhuset i Uppsala. Du finner oss i Fyrislund, precis intill Boländerna. Vi har många olika soffor; djupa, grunda, låga, höga, svängda, klassiska och moderna - både i tyg och i skinn. För övrigt har vi även ett brett sortiment av bord, stolar, vardagsrumsmöbler, fåtöljer, förvaringsmöbler, sängar mm.