Quantcast
Till salu inom: ”

solstolar jysk säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Köksbord

Halmstad
online

Stockholm
Dagbädd

Umeå
Badrumsmatta

Södertälje
Utebord

Nynäshamn
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

P.g.a. utrymmesskäl och ej användning av solstolen har vi bestämt oss att sälja bort den till någon som lär ha användning för den. Solstolen är i kraftigt och slitstarkt material. Stabil och skön att sitta i. Den är dock oanvänd så det är inga skador eller liknande på den. Står för närvarande i ett varmt förråd. Vid intresse eller några frågor vänligen ring, mejla eller sms:a. Kvar så länge annonsen är kvar. Inköpt i somras för 249 kr. Slumpas bort för 99 kr. Liknande kostar betydligt mer på bl.a. IKEA och Jysk.
Jättefint renoverat Soffbord som tapetserats och lackerats. Mått: L:119cm B:81cm H:45cm pris för soffbordet 700:- Spegel IKEA Tranby mått: 50 cm pris för spegel 70:- Hatthylla IKEA Portis Mått: L:90cm H:33cm B:31cm Pris för hatthylla 100:- Skohylla Jysk Mått: L:92cm H: 39cm B:35cm Pris för skohylla 50:- Ute-Bord från Jysk Mått: diameter 60 cm 150:- Solstol Från Jysk utan huvuddyna 100:- Mejla, ring eller skicka sms.
solstol från jysk välvårdad.
Helt trädgårdset säljes; Bord med två tilläggsskivor och 4 stolar med dynor säljes ihop. Stolarna går att ändra i 5 olika positioner och fungerar därför även bra som solstolar. Köpt på Jysk, nypris 3800kr. Vårt pris 1500 kr.
Säljer vår solsäng som är köpt på Jysk för 1 000:- Solstolen är i mycket bra skick och funkar lika bra med dyna som utan. Ryggen är ställbar i olika lägen och är perfekt att sola och läsa bok i.