Quantcast
Till salu inom

"jysk spelstol spelfåtölj ljud säljes"

Klippan
Igår

MP3 KLOCKOR !

395 kr
ABC-Annons.se
Stockholm
Igår

Avatar Pinball Flipper Begr...

17 000 kr
ABC-Annons.se
Butik Nacka
Igår

Starlight nattvision 2K Pen...

1 390 kr
ABC-Annons.se
Lund
Igår

Babysitter, barnfåtölj

120 kr
ABC-Annons.se
Göteborg
Igår

Gitarr Washburn J6 Mongomery

6 800 kr
ABC-Annons.se
Butik Norrtälje
Igår

Hund positionering och anti...

790 kr
ABC-Annons.se
Butik Tumba
Igår

Motion Detection Fotoram Ka...

1 590 kr
ABC-Annons.se
Butik Nykvarn
Igår

Glasögon Kamera DVR, 5,0 MP...

1 490 kr
ABC-Annons.se
Butik Solna
Igår

HD-T9, HD-bokkamera, 1080p...

2 100 kr
ABC-Annons.se
Kristinehamn
Igår

HD ready TV

450 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Spel och konsoller  ·  Knivsta

Spelstol med LJUD FÖR DEN KRÄSNE

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Köpte denna stol på Jysk för ungefär två år sedan. Ordinare pris var drygt 1500kr men jag gav 900kr för den. Den har fungerat väldigt bra! Har använts 10 timmar ungefär. Alla kablar finns! Manualen finns även den kvar. Inga fläckar eller dylikt. En söm på baksidan har spruckit lite (kan fixa bild om du vill) men inte något som tänks på. Den har högtalare högt upp i ryggstödet och en riktigt bra bas längre ner! Du kan koppla in den till tvspelet (xbox,ps3 osv) dvd-spelare, tv, mp3 och säkert ännu fler. Maila om du är intresserad eller har några frågor. Priset är lågt för den samlar ändå bara damm hos mig, 450kr
450 kr
Blocket.se
Stereo och HIFI  ·  Norrköping

Spelstol GAMERSTOL.Perfekta ljudet och bekväm

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer min Gamerstol. En bekväm och skön stol. Perfekt ljud samt bas. Två högtalare på sidan och en stor bas i mitten så det vibrerar när man sitter på den. Riktigt häftigt och bra ljud och skön känsla när spelar eller ser film! Koppla ditt xbox 360 eller ditt ps3 eller något annat teknisk föremål. (mp3, Nitendo osv) Inga fel eller så. Fungerar perfekt. Tagit väl hand om den. Kablar medföljer. Köpt på jysk för 999:- Säljer för 600:- Material: Läderlook Färg: Svart Det är bara o ringa så får du plocka upp den! Nås på telefon eller Mejl. priset kan diskuteras vid snabb affär!
600 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Faktum väggskåp IKEA, spelstol JYSK

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 25 dagar
Faktum skåp från IKEA för väggen, 2 st. Vita stommar med ek/vitrin luckor. I fint skick, dock några hål på sidan för att vi har haft dom ihop monterade. Mått: höjd 40 cm, djup 38 cm, bredd 70 cm. Pris: 250 kr st eller 400 kr för båda. Spelstol från Jysk. Högtalare finns i ryggstöd. I nyskick, använd en gång. Pris: 300 kr Skåpen och stolen finns i Nacka Saltsjö-Boo för påseende och hämtning.
300 kr
Blocket.se
Soffor och fåtöljer  ·  Partille

Spelstol , spelfåtölj , E-bord , sängbord , d

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
E-bord Bärbart smart utformat miniskrivbord med justerbara ben för laptopen, iPaden eller frukost på sängen. Flexibelt och hållbart i metall. Aldrig använt och ligger ännu i kartong oupppackat. silverfärg 46 cm bred och 23 cm hög Detaljer: Bärbar konstruktion Särskilda ben som gör det möjligt att justera bordet till olika höjder/ vinklar Den ger god luftcirkulation till datorn Nypris ca: 650 kr Nu: 400kr Spelfåtölj Battlezone Spel fåtölj, spelstol med inbyggda högtalare så Iphone, MP3 dator mm kan kopplas in. Bra ljudkvalit'e. Stolen är i princip aldrig använd. Nypris ca: 750kr Nu: 400kr Paketpris på fåtölj och 700kr Finnes i Lerum Camilla telefon: 0721609300
400 kr
Blocket.se

Spelstol m. inbyggda högtalare o bas

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Säljer min oanvända spelfåtölj då jag bor i en lyhörd lägenhet med dålig ljudisolering samt att min rygg kräver speciella ryggar på stolar och fåtöljer, vilket denna inte har. Jag har testat ljudet ett par gånger och kan med säkerhet säga att högtalarna tillsammans med basen är väldigt effektiva och har mycket tryck i sig :). Storleksmässigt ska den kunna användas av både unga och vuxna. Det vore bäst om den som är intresserad kan komma och hämta den hos mig då jag inte har egen bil och den är rätt krånglig att förflytta genom kollektivtrafiken. Allt är i fint skick och har inte hunnit samla damm då jag fick den för endast en vecka sen. Manual ingår. Ursprungspris är 800:- på Jysk, tyvärr säljs den inte där längre. Ingen garanti från Jysk. Kan även bytas mot cigarrer/cigarrtillbehör om ni råkar ha ngt över.
500 kr
Blocket.se