Quantcast
Till salu inom: ”

partytält jysk säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer vårat partytält som vi använt en gång i 2010. Inköpt sommaren 2010 från Jysk. Är av en enklare variant så om det är storm så funkar det nog inte så bra, men är perfekt för duggregnet eller om man behöver skuggskydd under festen. Sidorna är avtagbara. Det är förmodligen runt 5 meter långt och 2,5-3 meter brett. Finns att hämta i Bällstaberg, Vallentuna Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Partytält 5*8 m med tillhörande bottenram. Pris 2000kr Ett kvalitetstält av märket Dancover med modell beteckningen Plus. Ett stabilt och bra tält och en bottenram som ytterligare ökar stabiliteten. Det är stor skillnad på kvaliteten och stunsen på detta tält jämfört med billigare Jysk varianter etc...det syns när det är monterat. Kylskåp Electrolux Pris 800 kr 155 cm högt Färg vit
VI har en Gazzbo som vi köpte för ca 1 år sen. Köpt på Jysk för 2500kr Bilden har bara tak men vi har 3 sidor till också. Tyvärr har den fått en kyss av vinden i höstas så lite sned men går att använda.
Köpt på Jysk använt 1 gång. Storlek: Bredd: 500 cm, Längd: 800 cm, Höjd: 278 cm Material: PE Stänger: Stålrör Behandling: Vattentät Färg: Grå, Vit Sidor: Inklusive sidor Fler bilder finns.
Stort 5x10m Perfekt till studentfesten! Inköpt på Jysk för 4200:- endast anv 2ggr