Quantcast
Till salu inom: ”

spelande dansande tomte säljes

Gardin

Borås

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi har ett rum som står tomt i januari månad i vår fina nyrenoverade 4:a i Högdalen nära tunnelbanan. Rummet kan hyras ut delvis möblerat eller omöblerat efter dina önskemål. Vi som bor här är en tjej på 25 år, som jobbar på universitetet med miljövetenskap och dansar flamenco och en kille på 23 år som jobbar som receptionist, spelar piano och skriver egen musik. Vi är öppna och sociala personer som tycker om att laga mat och kolla på film ihop, och vi tycker att det är viktigt med en bra och familiär stämning hemma. Låter detta intressant så är det bara att höra av sig!
Bokförlaget Semic. 2000. 159 s. Inbunden. Kartonnerad. Mycket gott skick. Trollen tassar bland träden, tomten skymtar på gårdstunet, näcken spelar i forsen. För våra förfäder var det övernaturliga ständigt närvarande i landskapet. Där fanns förutom allehanda naturväsen även magiska djur och växter. Kloka gubbar och gummor ansågs kunna bota de flesta sjukdomar med medikamenter som björngalla och avkok på stensöta och vändelrot. I den här spännande och faktaspäckade boken tar den kände folklivsforskaren Ebbe Schön dig med på en resa tillbaka till denna fantasin och folktrons värld. En värld som kanske inte är så avlägsen som den verkar. Vem vet, när du läst färdigt kanske du också hör träden tala och ser älvorna dansa?.
Bokförlaget Semic. 2000. 159 s. Inbunden. Kartonnerad. Mycket gott skick. Trollen tassar bland träden, tomten skymtar på gårdstunet, näcken spelar i forsen. För våra förfäder var det övernaturliga ständigt närvarande i landskapet. Där fanns förutom allehanda naturväsen även magiska djur och växter. Kloka gubbar och gummor ansågs kunna bota de flesta sjukdomar med medikamenter som björngalla och avkok på stensöta och vändelrot. I den här spännande och faktaspäckade boken tar den kände folklivsforskaren Ebbe Schön dig med på en resa tillbaka till denna fantasin och folktrons värld. En värld som kanske inte är så avlägsen som den verkar. Vem vet, när du läst färdigt kanske du också hör träden tala och ser älvorna dansa?. .
Bokförlaget Semic. 2000. 159 s. Inbunden. Kartonnerad. Mycket gott skick. Trollen tassar bland träden, tomten skymtar på gårdstunet, näcken spelar i forsen. För våra förfäder var det övernaturliga ständigt närvarande i landskapet. Där fanns förutom allehanda naturväsen även magiska djur och växter. Kloka gubbar och gummor ansågs kunna bota de flesta sjukdomar med medikamenter som björngalla och avkok på stensöta och vändelrot. I den här spännande och faktaspäckade boken tar den kände folklivsforskaren Ebbe Schön dig med på en resa tillbaka till denna fantasin och folktrons värld. En värld som kanske inte är så avlägsen som den verkar. Vem vet, när du läst färdigt kanske du också hör träden tala och ser älvorna dansa?..
En rolig musikbox med jultomtar som dansar när musiken spelar. Boxen är tillverkad i trä med två tomtar på toppen. Storlek är 10 x x 10 x 13 cm Finns även: med babushkor eller med dansande möss