Quantcast
Till salu inom: ”

spelande dansande tomte säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Bokförlaget Semic. 2000. 159 s. Inbunden. Kartonnerad. Mycket gott skick. Trollen tassar bland träden, tomten skymtar på gårdstunet, näcken spelar i forsen. För våra förfäder var det övernaturliga ständigt närvarande i landskapet. Där fanns förutom allehanda naturväsen även magiska djur och växter. Kloka gubbar och gummor ansågs kunna bota de flesta sjukdomar med medikamenter som björngalla och avkok på stensöta och vändelrot. I den här spännande och faktaspäckade boken tar den kände folklivsforskaren Ebbe Schön dig med på en resa tillbaka till denna fantasin och folktrons värld. En värld som kanske inte är så avlägsen som den verkar. Vem vet, när du läst färdigt kanske du också hör träden tala och ser älvorna dansa?.
Bokförlaget Semic. 2000. 159 s. Inbunden. Kartonnerad. Mycket gott skick. Trollen tassar bland träden, tomten skymtar på gårdstunet, näcken spelar i forsen. För våra förfäder var det övernaturliga ständigt närvarande i landskapet. Där fanns förutom allehanda naturväsen även magiska djur och växter. Kloka gubbar och gummor ansågs kunna bota de flesta sjukdomar med medikamenter som björngalla och avkok på stensöta och vändelrot. I den här spännande och faktaspäckade boken tar den kände folklivsforskaren Ebbe Schön dig med på en resa tillbaka till denna fantasin och folktrons värld. En värld som kanske inte är så avlägsen som den verkar. Vem vet, när du läst färdigt kanske du också hör träden tala och ser älvorna dansa?. .
Bokförlaget Semic. 2000. 159 s. Inbunden. Kartonnerad. Mycket gott skick. Trollen tassar bland träden, tomten skymtar på gårdstunet, näcken spelar i forsen. För våra förfäder var det övernaturliga ständigt närvarande i landskapet. Där fanns förutom allehanda naturväsen även magiska djur och växter. Kloka gubbar och gummor ansågs kunna bota de flesta sjukdomar med medikamenter som björngalla och avkok på stensöta och vändelrot. I den här spännande och faktaspäckade boken tar den kände folklivsforskaren Ebbe Schön dig med på en resa tillbaka till denna fantasin och folktrons värld. En värld som kanske inte är så avlägsen som den verkar. Vem vet, när du läst färdigt kanske du också hör träden tala och ser älvorna dansa?..