Quantcast
Till salu inom: ”

klättrande tomte säljes

Julprylar

Trelleborg

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Julgardiner

Trelleborg
Gardin

Borås
Tomte

Göteborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fräsch möblerad lägenhet i undervåning på villa uthyres, tillgång till egen uteplats i söder. I anslutning till tomten finns ett vidsträckt obebyggt naturområde med utsikt över Göteborgs norra skärgård, Vinga i väster och Marstrand i norr. Det finns kaklad dusch, toalett och tvättmaskin. Två bekväma sängar samt fyra madrasser att lägga på golvet. Kylskåp, micro, två kokplatter, vattenkokare. TV med 1:an, 2:an 4:an och några till. Möjlighet till Internet-anslutning. Öckerö ligger på västkusten 1 timmas resa från Göteborg med Liseberg och alla andra attraktioner. Hönö, Fotö och Hälsö är också lättillgängliga när man väl är här. Bad från sandstrand eller klippor finns inom 10 minuters promenad eller 5 minuters cykling. Samma gäller för välsorterad ICA. För de som föredrar att klättra så finns Hönö med all klättring och bouldering lätt tillgängligt. Råd och rekommendationer om tillgängliga klippor kan erhålles med nöje. Lägenheten uthyres 1:a maj- tom vecka 25. Kontaktas helst per telefon 0708 603 114
Stort terrarium med måtten 200 x 60 x 80 cm (LxDxH). Säljes med tillbehör. Har sålt ormarna så terrariet har stått tomt i några månader. Ingår: Lampor (2 st.) Värmelampa, ger tillräckligt med värme, ca 30 på det varma och 20 på den kalla sidan. Passar perfekt för majsorm eller andra reptiler som gillar att klättra. Priset kan diskuteras, vid snabb affär går det att få det billigare.
Ett Jensen Torn (Mast utan stag) perfekt till radioamatörer eller om man vill ha en mobiltelefon repeater på tomten och behöver få upp antennerna högt. Kan även användas till mindre vindkraftverk för hemma bruk. Man kan använda sektionerna separat eller använda 2 eller alla tre på höjd om man vill. Dessa torn kan man klättra i och är stabil med två personer även i toppen av 22.5m med ett bra fundament. Nypris cirka 135.000kr BVSA
Trygghetsbutikens brandstege hängs enkelt över fönsterkarmen om brand skulle uppstå. Du behöver alltså inte montera något alls. Stegen är mycket säker och flera personer kan klättra ner samtidigt. Stegen klarar en max belastning på 250 kg. Stegen är anpassad för 2:a våningen med enlängd på 4,2 meter. Klicka på länken nedan för att komma till butiken.
Vi hjälper dig med att ta bort besvärliga träd på din tomt. Vi använder oss av precisionsfällning eller om det krävs så klättrar vi upp i trädet och plockar ner det bit för bit. Vid önskemål kan även bortforsling av stam och grenar ombesörjas. Gratis offert. Vi är ansvarsförsäkrad.