Quantcast
Till salu inom: ”

spinningcykel begagnad bodybike säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Begn. spinningcykeln är av märket "BodyBike" som har köpts ifrån gymmet World Class. Det har en 20 kilos drivhjul och väger ca. 65kilo. Cykeln är gedigen kan anpassas för alla personer oavsett vikt eller längd. Är du rädd om ryggen ställer du handtagen i ett högt läge då blir det som en motionscykel. Jag har rengjort den och byt ut drivbältet, bromsen och de små transporthjulen som används då behöver förflytas. Delarna har kostat mig ca. 600 kr. Cykelns grundkonstruktion är i princip samma som dagens BodyBike som har nyare sidoskydd. Jag har fixat även en gelésadel och flaskhållare. En pedal knakar lite, annars är den tyst gående men jag tycker inte att det har stört mig och har inte byt ut pedalen för det. Skulle det vara fler som vill köpa, säljer jag det till den som erbjuder mest. Jag borde vänta till hösten men kanske kommer att flytta till mindre lgh om ett tag. Skriv till mig.
säljer min bodybike i fint skick. Finns i stenungsund. Bild vid förfrågan.
Spinningcykel med Gymkvalitet, tillverkad av Danska firman Bodybike, samma märke som F & S använder OBS det här är inte att jämföra med en motionscykel. Den är i perfekt skick, bara att hoppa upp och bygga kondis.
Motions-/Spinningcykel - Bodybike. En cykel som används på träningsanläggningar.
Säljer en Bodybike som fungerar som den ska. Perfekt om du vill ha en riktig spinningcykel hemma. Sadelstolpe och sadel är inte med på bilden men följer självklart med. Har du frågor är det bara att ringa eller mejla. Mvh Gustav