Quantcast
Till salu inom: ”

keiser m3 spinningcykel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Master S4043 SKICKAS FRAKTFRITT HELA SVERIGE En professionell spinningcykel-som gjord för riktigt tuff användning. En professionell spinningcykel gjord för de riktigt tuffa tagen. Master S 4043 är en gedigen indoor bike som är väl rustad för svettiga, maxade träningspass. Den är utrustad med ett tungt svänghjul för den rätta känslan och som garanterar en jämn och stabil gång. Racingkuddar underlättar ytterligare för en riktigt komfortabel träning. Hela ramen är zinkbehandlad för att motverka rostangrepp, likaså är den utrustad med en flaskhållare som samtidigt utgör ett svettskydd för ramen. Givetvis är S4043 utrustad med nödbroms och transporthjul. Lämpar sig även för företag och föreningar. Specifikation: - Längd 127 Bredd 46 Höjd 120 - Vikt 53 kg - Vikt svänghjul 18 kg (fökromat för rostskydd) - Max användarvikt 135 kg Nu 7190 inkl.frakt (ord 7990)
En stadig spinningcykel med skönt motstånd som enkelt regleras mot det tunga svänghjulet med en justeringsratt. Cykeln är kedjedriven och främst avsedd för hemmiljö. Styret kan justeras i vertikal riktning medan sitsen kan justeras både vertikalt och isontellt. Dessa inställningar optimerar en individuell träningsposition. Pedalerna är utrustade med clips som underlättar vid träningen. Ett svänghjul på 15 kg ger den tyngd som krävs för riktigt bra spinning. Den maximala användarvikten är 105 kg, och maskinens mått är 112 x 49 x 110 cm (LxBxH).
Ny spinningcykel tillverkad i Kina Kraftig spinningcykel för hemmet, idrottsklubben eller till företaget. Pris: 4500,- exkl moms Ett års garanti. Se nedan specifikation. Assembly Size: 156X67X119.5 CM Product gross weight: 53KG NW: 57KG Features: Unique rear wheel design. 20.5KG twoway wheel. Plastic coated handle, adjustable. Easy adjustment for the seat. Safe braking system. Appearance is designed to be full of dynamic. Belt transmission system, absolutely nonnoise. Stainless steel frame, firm and durable. User maximum weight: 150KG.
Spinningcykel Dtacykel/Upprightcykel Crosstrainer Roddmaskin Manualer samt instruktionsböcker medföljer. http://www.kvd.se/obj/fil/5178nn/72/Crosstrainer_manual.pdf (Crosstrainer_manual.pdf) Datacykel_uppright_manual.pdf http://www.kvd.se/obj/fil/5178nn/72/Datacykel_uppright_manual.pdf (Datacykel_uppright_manual.pdf) Rodd_manual.pdf http://www.kvd.se/obj/fil/5178nn/72/Rodd_manual.pdf (Rodd_manual.pdf) Spinningcykel_manual.pdf http://www.kvd.se/obj/fil/5178nn/72/Spinningcykel_manual.pdf (Spinningcykel_manual.pdf) Utrustning som passar utmärkt till företaget, föreningen eller den mycket kräsne hemma användaren. alla leder är kullagrade, samt ett väl utvecklat ergonomi mönster ex: spinning cykel som är justerbar i både höjd och djup, på både styre och sadel för en perfekt ergonomi.. Observera att angivet pris är ett uppskattat auktionspris - du bestämmer priset! Säljs 2011-10-05 på www.kvd.se, information om budgivning och auktionsvillkor finns på hemsidan. www.kvd.se - köp till auktionspris!
En spinningcykel för riktigt tuff användning. Den är utrustad med ett tungt svänghjul för den "rätta känslan" och som garanterar en jämn gång. Justering av sadeln garanterar rätt träningsposition kombinerat med styret som är justerbart i höjdled. Ramen är zinkbehandlad för att motverka rostangrepp, likaså är den utrustad med en kraftig flaskhållare som samtidigt utgör ett svettskydd för ramen.
Cykeln har låst frihjul, vilket garanterar den "riktiga spinningkänslan".
Givetvis är S4043 utrustad med nödbroms och transporthjul. Längd 127 Bredd 45,5 Höjd 120 Vikt 53 kg Vikt svänghjul 18 kg (förkromat för rostskydd) Max användarvikt 135 kg Rek. pris 7.995:- Ink frakt -15%