Quantcast
Till salu inom: ”

spinningcykel schwinn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Effektiv motion i hemmet! Nu kan du tryggt och säkert promenera hemma när du själv vill, framför favoritprogrammet på TV. Promenadband från Attract fäller du med ett enkelt handgrepp ihop och förvarar det lätt under sängen, i garderoben, under soffan eller på annan förvaringsyta om du vill ställa undan den mellan dina promenader. Kontrollpanelen: - Visar hastighet - Beräknar kaloriförbrukning - Visar distans och tid Pris: 2500 kr Schwinn spinningcykel av hög kvalite som gym brukar använda. Lätt att bli av med några kilon. Pris: 1000 kr
Svart spinning cykel Schwinn Spinner PRO. Cykelsadel ställbar i höjdled och djupled. Styret ställbart i höjdled. Cykelpedaler med spännremmar på ena sidan och clips för cykelskor på andra sidan. En extra pedal med clips för cykelskor följer med. Cykeln står på fötter. De små hjulen fram kan användas vid flytt av cykel. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Schwinn Johnny G Spinner Pro i dugligt skick. Spinningcykel för gym. Köpt från konkursbo för ett gym. Lätt ytligt rostig. Gnisslar lite när man använder den. Flaskhållaren är trasig. Klarar stor variation av personer i både längd och vikt. Jag är 196 cm och vägde som mest 170 kg när jag använde den. Den kändes gedigen och bra. Den går att justera ner lång som man kan se på bilden så den passar även korta personer. Säljer den för att jag inte har plats för den. Priset kan diskuteras vid snabb försäljning.
Schwinn Spinner Pro, kvalitetscykel. Har bra utväxling och motstånd och är anpassad från motionär till vältränade tung användning. Har ett svänghjul på ca 11 kg, justerbara fribärande bromssystem, kombipedaler spd eller utan. Sitsen justerbar horisontellt och vertikalt. Styret kan justeras i höjd. B 52, L 102, H 120cm. Vikt: ca 50 kg. Ytrost finns med för övrigt inget fel. Nypris: ca 8.000kr (har själv blivit av med 25 kg tack vare denna cykel och träning framför TV:n)
Spinningcykel Schwinn Spinning Pro med klipps för cykelskor 1500:- Rosa barcykel 16-tums 200:-