Quantcast
Inga annonser hittades!

Din sökning matchade inte några annonser i vår databas. Testa att göra en bredare sökning ovan.

Tidigare annonser till salu

Målad bokhylla i 3 delar. Inbyggda lampor i överdel. Ett skåp kan låsas, dörren fälls ned och blir en avställningsyta. Spegel och en glashylla finns i skåpet. Passar t.ex. som spritskåp eller för känsliga saker. Mittendelen har glasdörrar som skjuts åt sidan i det övre partiet, skyddar mot damm. 3 lådor och 2 skåp med dubbeldörr (ett hyllplan i skåpen). Alla delar har två - tre hyllplan. Säljes då soffan ska bytas. De är tunga eftersom materialet i dem är av mycket god kvalitet.
Skåp med tre hyllplan, dörr med nyckel och glasfönster. En bräda på ovansidan har lossnat, går att lägga den över eller enkelt limma fast bara, inget jag orkar göra då den ser hel ut ändå. Hyllorna är stabila, jag har haft det som spritskåp! Jag har tyvärr inte exakta mått eller fler bilder då den står i min gamla lägenhet. Skåpet finns på eneborg! Jag är 1.60 och skåpet når i brösthöjd på mig.
Hej nu säljer jag mitt vitrinskåp med mera! Det är i fint skick! Vitrinskåpet 500 kr Spritskåp 300 kr bokhylla med dörrar 300 kr dvd/bokställ 200 kr alltså 1300 för allt! Jag har använt det som tv möbel som ni kan se på bilden! Men man kan ha det till annat också! Bara fantasin sätter gränser! Det finns att hämta i helsingborg! Jag kan nås på mobil eller mejl!
Vit skinnsoffa och vita skinnfåtöljer i bra skick. Till ena skinnfåtöljen medföljer en tillhörande "fotpall". Bordet är typisk 80-tal med glasskiva bl.a, och till soffgruppen finns två stycken skåp (spritskåp) och en vit matchande byrålåda med vit spegel. Byrålådans "handtag" är delvis av (se bild). Det går smidigt att byta ut handtagen till något annat man gillar. Skinnsoffa 2000:- Skinnfåtölj med fotpall 800:- /st Bord med spritskåp 300:- Byrålåda med spegel 700:- Hela kitet 4000:-
1 st höger schäslong 1500 kr 1 st vänster schäslong 1500 kr 210*90 Köpta på MIO möbler 2009 Äldre spritskåp 900 kr Mönster även på insidan men i mörkare brunt Utsidan är blekt efter alla år H 125, B 77, D42 Äldre byrå med spegel 500 kr Lådorna något skeva men går att stänga Nedersta lådan har inget handtag Ovansidan är tärd av tiden H 82 / med spegel 165 B 116, D 52

... eller prova att söka på spritskåp ikea