Quantcast
Till salu inom: ”

ställbar säng motor säljes

säng m.gavel

Stockholm

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Utställningsex Tempure Supreme 90x200 säljes. Är köpt på Sova i Kristianstad. Det som säljes är ENDAST den ställbara underdelen med motor. Köp madrass på tillexempel Temperamed , Jysk , IKEA eller Tempur och du får en bra säng till ett bra pris. Säljes med ekben. Nypris för komplett säng är cirka 35.000 kronor, jag tänker mig 2500 för den delen jag har eller bästa bud. Välkomna att höra av er. David & Anna 046-98097 0761-405091 0708-857585
Hej jeg har en Ställbar säng til salu. Den er ca 4år gammel og motorer er meget lidt andvända og i top stick. Madrasserna er fra Celsius. Info: Madrassen som formar sig efter kroppsvärmen och ger en mjuk och behaglig känsla. Celsius-skummets egenskaper medför en hjälp att stimulera cirkulationen och gör så att belastningen går ut över hela ytan på madrassen. Madrassen är klädd med ett avtagbart och tvättbart bolster. Der fölger med 2 byråer med 2 lådor. Pris for alt ENDAST 3200kr Pris kan diskutteres ved snäbb affär
VI SÄLJER STÄLLBAR SÄNG KUNGSÄNGEN 200X90, NU OANVÄND. ORD PRIS 15000. SÄLJES FÖR 3500 KR. sängEN med pocketresår. Kärnan, som finns i fem olika fastheter, består av en pocketfjädring som är det bästa och mest följsamma fjädersystemet på marknaden.SÄNGEN är steglöst höj och sänkbar, både i huvud- och fotända, så du enkelt och tyst kan hitta ditt favoritläge. sängen klarar vikter över 200 kg, Madrassbyglar finns på sidan för att hålla madrassen på plats. Motorn är utrustad med separat transformator men integrerad batteribackup.
På grund av att jag flyttat och fått platsbrist tvingas jag nu sälja min välaktade, ställbara, mahognyfärgade säng. Motor, sängram och gavlar ingår. Den är ca 10 år och nypriset var 9.000 kr. Sängen är fantastiskt bekväm. Det är lätt att höja huvudändan och fotändan var för sig eller båda på en gång. Särskilt om man är sjuk eller gammal och tvingas tillbringa extra tid i sängen, så kan det vara skönt med dessa funktioner, så att man lätt kan ändra kroppsställning. Lägg ett bud så kommer vi säkert överens om priset.
Vi har två härliga sängar, Dreamliner, som vi måste sälja p.g.a. utrymmesskäl. Sängarna är c:a 2,5 år, den ena mycket lite använd. Motor+databox till den ena sängen är helt oanvänd (databoxen helt ny!), motorn till den andra sängen är körd endast c:a 10 minuter totalt! Avancerade inställningsmöjligheter för huvudändan, fotändan eller hela sängen. Obs. måtten 90 x 210 cm! Klädda med mörkblått tyg. 25 års garanti på ram och fjädrar, 22 år kvar alltså! Nypris: 18.700:-/st. Säljes nu för 5.000:-/st eller 9.000:- för båda. Läs gärna mer på www.dreamliner.se!