Quantcast
Till salu inom: ”

okin ställbar säng billig säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Resesäng

Umeå
Sänggavel

Stockholm

Tidigare annonser till salu

2st 90x200 exklusiva tyska motorunderreden Schlarraffia 3D Motion med zonpaddlar och glasfiberribbor. Okin dubbelmotor med klämskydds-säkring och nödsänkningsfunktion. Underedena läggs enkelt i en 180x200 sängram eller i 2st separata enkelramar 90x200. 2st fräscha zonindelade kallskumsmadrasser med delbart och tvättbart överdrag som man kan köra i vanlig tvättmaskin. Madrasserna är bara 2 år gamla, ej nerlegade och mycket fräscha. Lämpliga för upp personer upp till 130kg vikt så komforten är fast. Inga bäddmadrasser men en hemmasnickrad sängram följer med om så önskas. Den är klädd i ett neutralt grått möbeltyg. Avhämtas i Gislaved. NYTT SÄNKT PRIS ! SÄLJER BOTTNAR OCH MADRASSER VAR FÖR SIG ELLER KOMPLETT. SKALL BORT - RING OCH GE ETT BUD! motorsäng , ställbart , madrass , sängram ,
Säljes från dödsbo, 2 st enkelsängar 80 cm breda med separata motorer.Höj och sänkbar huvudända och fotända och med massagefunktion. Vet ej märke eller annan info om madrasser. Okin motorer och sladdlös fjärrkontroller. Tillsynes obetydligt använda och det har legat en större bäddmadrass över hela sängen.Säljes komplett med tjockmadrass och bäddmadrasser. Måste bort!! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ställbar dubbelsäng från Okin säljes, sängramen och madrasser medföljer om så önskas. Priset kan diskuteras vid snabb affär. Den är ställbar för både benen och huvud, fungerar felfritt. Sängarna kan ställas individuellt (se bild) med varsin kontroll. Sängramen är ifrån Ikea och är några år gammal och borrhålen är därför urgängade vid ned/uppmontering men det åtgärdas lätt med ett par nya skruvar. om bäddmadrasserna också önskas så kan jag tvätta och steama dem innan köp.
Ställbar motordriven säng, 90*200. Flera olika lägen för både huvud och fotända. Fjärrkontroll. Okin ställdon. Gott skick! Måste få bort den helst måndag. Först till kvarn! Kollar mailen ofta.
Motordriven ställbar säng/ribbotten, kan ställas i huvud- och fotändan var för sig eller båda samtidigt med trådburen fjärrkontroll. 90x200 Motorer: OKIN Köpt på kungsängen. Säljes utan madrass!