Till salu inom

"okin ställbar säng billig säljes"

Butik Sollentuna
Idag

Chausson 644 Titanium VIP 1...

725 600 kr
Blocket.se
Jönköping
Idag

Tvättmaskin, bokhyllor, gäs...

200 kr
Blocket.se
Idag

Friheten bäddsoffa

850 kr
Blocket.se
Karlskrona
Idag

19 Tum Imaz IM5 Sommarhjul

9 500 kr
Blocket.se
Växjö
Idag

Säng med gavel

1 200 kr
Blocket.se
Gnosjö
Idag

Säng & sängstomme

1 500 kr
Blocket.se
Butik Haninge
Idag

Mercedes-Benz E 350 BlueTEC...

229 900 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Sovrum  ·  Gislaved

Ställbara sängar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
2st 90x200 exklusiva tyska motorunderreden Schlarraffia 3D Motion med zonpaddlar och glasfiberribbor. Okin dubbelmotor med klämskydds-säkring och nödsänkningsfunktion. Underedena läggs enkelt i en 180x200 sängram eller i 2st separata enkelramar 90x200. 2st fräscha zonindelade kallskumsmadrasser med delbart och tvättbart överdrag som man kan köra i vanlig tvättmaskin. Madrasserna är bara 2 år gamla, ej nerlegade och mycket fräscha. Lämpliga för upp personer upp till 130kg vikt så komforten är fast. Inga bäddmadrasser men en hemmasnickrad sängram följer med om så önskas. Den är klädd i ett neutralt grått möbeltyg. Avhämtas i Gislaved. NYTT SÄNKT PRIS ! SÄLJER BOTTNAR OCH MADRASSER VAR FÖR SIG ELLER KOMPLETT. SKALL BORT - RING OCH GE ETT BUD! motorsäng , ställbart , madrass , sängram ,
4 000 kr
Blocket.se
Sovrum  ·  Tyresö

Ställbar säng

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Säljes från dödsbo, 2 st enkelsängar 80 cm breda med separata motorer.Höj och sänkbar huvudända och fotända och med massagefunktion. Vet ej märke eller annan info om madrasser. Okin motorer och sladdlös fjärrkontroller. Tillsynes obetydligt använda och det har legat en större bäddmadrass över hela sängen.Säljes komplett med tjockmadrass och bäddmadrasser. Måste bort!! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
2 500 kr
Blocket.se

Ställbar dubbelsäng Okin 2st 90x200

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Ställbar dubbelsäng från Okin säljes, sängramen och madrasser medföljer om så önskas. Priset kan diskuteras vid snabb affär. Den är ställbar för både benen och huvud, fungerar felfritt. Sängarna kan ställas individuellt (se bild) med varsin kontroll. Sängramen är ifrån Ikea och är några år gammal och borrhålen är därför urgängade vid ned/uppmontering men det åtgärdas lätt med ett par nya skruvar. om bäddmadrasserna också önskas så kan jag tvätta och steama dem innan köp.
4 500 kr
Blocket.se
Sovrum  ·  Stockholm

Ställbar säng skänkes mot annonskostnad

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Ställbar motordriven säng, 90*200. Flera olika lägen för både huvud och fotända. Fjärrkontroll. Okin ställdon. Gott skick! Måste få bort den helst måndag. Först till kvarn! Kollar mailen ofta.
110 kr
Blocket.se
Sovrum  ·  Gävleborgs län

Ställbar säng

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Motordriven ställbar säng/ribbotten, kan ställas i huvud- och fotändan var för sig eller båda samtidigt med trådburen fjärrkontroll. 90x200 Motorer: OKIN Köpt på kungsängen. Säljes utan madrass!
600 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj