Quantcast
Till salu inom: ”

stålhallar pris säljes

Tidigare annonser till salu

Söker du lokal eller lager för din verksamhet? Vi kan erbjuda en lokal på 140kvm i nybyggd stålhall. I samma byggnad finns en etablerad bilverkstad/bilförsäljning Lokalen har el från egen central med separat mätare och jordfelsbrytare. Ytterligare anpassningar som värme och vatten kan ordnas vid behov. Larm och kamera övervakning finns installerat. Lokalen är utrustad med stor el takskjutport och är i övrigt anpassningsbar och flexibel. Låter detta som en lokal för dig eller ditt företag? Tveka inte att höra av dig för vidare information.
Tomt 4400m2 varav mkt hårdgjorda ytor för uppställning. Fullisolerad stålhall på 530m2 med 8m i takfot, portar på 5,5*5,9 och 4,5*3,9. Tälthall 360m2 med port på 5*7m. Kontor och omklädningsbyggnad om c:a 90m2. Tomten har en byggrätt som medger större utbyggnad för framtida expansion. Den intresserade hyresgästen kan vara med och påverka utformning och planlösning inför planerad ombyggnad. Även uthyrning del av fastighet kan bli aktuellt. Om företaget HH-Byggare är ett företag som sysslar med Projektutveckling, Projektledning, KA-uppdrag, Byggsamordning och Byggrådgivning.
Swehall säljer prefabricerade stålbyggnader, isolerade 150 mm eller kallförråd. Vi har precis sålt två byggnader till Svappavaara som nu är monterade och klara. Byggnaderna lämpar sig bra för egenmontage men vi kan även ordna montage via ombud. Många olika storlekar, från Teknikbod Garage enkel och dubbel, garagelängor eller enbart tak. Hallar i bredder från 8 m, 10 m eller 12 meter. Längder är max 30 meter och maxhöjd 5,3 meter. Lämpliga för bilverkstad, gummiverkstad, butik, lager etc. Pris är utan grund och montering. Frakt tillkommer. Ca priser från 2300 kr/ kvm, oisolerat. Vi ligger i Sollentuna men kommer gärna upp!