Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar skåne säljes

Tidigare annonser till salu

Vi letar nu nya hem till 3 fina kattungar, 2 hanar och 1 hona. Kattungarna är 12 veckor gamla, friska, rumsrena, avmaskade, vaccinerade och veterinär kontrollerade U.A, vaccinations intyg finns. Mamman är frisk och kärleksfull, har 20% norsk skogskatt i sig, så kattungarna kan få lite tecken från rasen, både mamman samt kattungarna har fått royal canin. Pris: 500 kr /st Har ni frågor eller funderingar är ni välkomna att ringa eller maila, kollar mailen dagligen.
4 stycken dunbollar är till salu. Deras mamma är norskskogskatt/birma medan pappan är okänd. De små liven är mycket tillgivna och keliga. Tyvärr blev deras mamma överkörd då de var 4 veckor gamla, sedan dess har vi matat dem med katt-välling och detta har medfört att de är extra sällskapliga och sociala. De är vana vid och älskar barn. Kattungarna säljes endast till riktiga djurvänner som kan erbjuda ett varaktigt hem.
Kattungarna är renrasiga och säljs med stamtavla. Kattungarna säljes billigare, då vi ska flytta och måste hitta nya hem snarast. S*Livsnjutarnas Tom Scavo (Till Salu) Tom är den stora av dom två röda hanarna. Han ligger gärna och kollar in sina syskon och trivs på en högre höjd där han har koll på alla. Han är lugn, men leker gärna när han själv vill. Vid leverans är kattungarna vaccinerade två ggr, chipmärkta, veterninärsbesiktade, avmaskade och innehar en stamtavla. Mer information på vår hemsida: www.livsnjutarnas.se
Har 2 svarta hon kattungar kvar. Dom är avmaskade 1 gång . Ska avmaskas 1 gång till innan flytt. Dom går på låda och äter Royal. Mamman är norsk skogskatt. kattungarna är vana vid små barn och väldigt lugna i sinnet. Kattungarna säljes 24/7 då dom är 12 veckor. Få 100 kr rabatt denna vecka då jag har semester och är på hemma plan.Så länge annonsen finns inne är kattungarna kvar. SVARAR INTE PÅ MAIL!
Hej! Nu är det tid för mej att hitta en ny familj. Jag är en 4månader hankatt som vill komma till en mysig familj med mycket kel och bus. Min mor är en liten späd bondkatt och mina tidigare syskon har inte blivit så stora som fullvuxna. Tveka inte att höra av dig om du tror dig vara den rätta familjen för mej! Matte har alltid mobilen med sig. Endast seriösa gör sig besvär. Med vänliga hälsningar Boss