Quantcast
Till salu inom: ”

standby tält till salu stockholm säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Herr T-shirt

Stockholm
Sänggavel

Upplands-Bro
Varm kappa M

Stockholm
Dockers

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vagnen som är uppställd på Bolviks camping på norra Värmdö (se även www.bolvikcamping.se ) säljes i första hand på rot med standbytält, trall, pergola, diverse möbler, värmare, trädgårdsredskap och tillbehör. Ev. kan vagn och tält säljas var för sig. Vagnen är den sista riktiga Solifer (tillverkad i Finland) med extra isolering i golv och tak (74 mm) och fullbredd. Husvagnen har inte rullat nästan någonting och är fukt och gasoltestad varje år utan anmärkning. Vagnen har en hög utrustningsnivå med AC, ugn, stora Hekiluckan, golvvärme, radio/cd-spelare, 2 långbäddar (90*200) med riktiga resårmadrasser, stor sittgrupp, vikdörr, lastlucka, gasoluttag, gasvarnare, antennförstärkare, markiser sommar och vinter, stabiliseringsdrag, Alu-fälgar och många förvaringsutrymmen. Tältet till husvagnen är ett sk. Året runttält av märket Svenska Tält Standby 5.30 och är mycket välbehållet med både sommar och vintergardiner. Platsen på Bolviks camping som är en av campingens finaste med stora ytor och nära (200 m) till havet och badplats, kan övertas efter godkännande från styrelsen , möjlighet till båtplats finns också. Buss finns direkt vid campingen, 50 min till slussen.
ett ca 10 år gamalt standby tält, säljes med tillhörande isolering inner klädsel, trall och golv med matta, även en trinett ingår, (spis, kylskåp diskho). väggarna har även pärlspånt. tältet är av modell 450. bilder kan mejlas, tältet är i bra skick för sin ålder, tältet finns på frönnäs camping, du får själv va med vid ner montering.
Vi säljer billigt våran StandBy tält från Husvagn -Svensson. Tältet är 2 år gammal, storlek 250x 520 cm. Det är tillverkat av material som klarar av väderlekar år efter år. Alla fönster är försedda med fönsterluckor, avelfönster med stängbar ventilation. Dubbel markkappa.
Vårt stora Residenz tält säljes nu då vi köpt ett standby tält. Perfekt för dem som vill ligga still länge och ha gott om plats för leksaker eller mycket folk! A-mått 1095, djup 3,5 Kan byggas om till 3 olika modeller. Bra skick!
Cabby förtält säljes pga köp av Standbytält.Använt 4mån. A mått 1025x3 meter. Nypris 15000kr.Säljes för 9500kr. Matta finns till tältet för 1500kr- Mvh Rune