Quantcast
Till salu inom: ”

steinway säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

M-audio KeyStudio 49i säljes i nyskick. Komplett med allt som kom med vid köp som kartong, manualer, skivor etc Köptes den 01-06-2012 på Dustin Home för 1895kr. Kvitto och garanti finns. Fungerar perfekt på både PC och Mac. Keyboarden har en massa fina funktioner och till och med ett inbyggt Steinway grand piano-ljud. Läs mer om keyboarden här: http://www.m-audio.com/products/en_us/KeyStudio49i.html Säljes då jag köpt ett digitalt piano istället. Nås lättast via Mail eller SMS. Skickas inte!
Unikt golfparaply som under en kort period såldes från Steinway och är direktimporterat från USA. Enbart använt ett fåtal gånger och är i mycket bra skick! Steinway är världens främsta piano- och flygeltillverkare, och golfparaplyet har kvalitet rakt igenom. Skaftet är av kolfibrer med en knapp för att enkelt med en hand fälla upp det. Diametern när den är uppfälld är 137 cm, längden är 97 cm. Lätt snyggast på golfbanan!
Yamaha U 3 Komplett genomgånget, svart polerat Mycket fint instrument. Levereras med fin pall. 5 års garanti. Om företaget Våra produkter: Preowned Steinway & Sons, second hand Yamaha pianon och flyglar och fabriksnya flyglar från Blüthner.
Denna Steinway o son har inte bara fått en totalrenoverad resonansbotten med sagolik klang utan är också till ytan i nyskick. Polyesterlackerad (som fabriksnya instrument) säljes med fri frakt inom uppsala. 3 års gar www.fyrispiano.se Ni är välkomna att besöka oss mellan kl 16 - 18 må - torsd. Eller ring för visning annan tid. Välkomna Mats Christiansson Om företaget Fyris piano har varit verksamt sedan 1978 (obs med samma ägare) Stämmer åt musikskolorna i 5 kommuner. välkomna