Quantcast
Till salu inom: ”

piano grotrian steinweg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mycket bra piano Grotrian Steinweg 125cm Nypolerat med orginalmetoden Fransk handpolering, klaviatur med E-ben. Grotrian är ett handgjort piano och ett av världens bästa fabrikat. Genomgånget och justerat av examinerad pianotekniker 3 års garanti fri frakt samt pianostol ingår. Välkommen till PianoCenter som är Sveriges största utställning för begagnade kvalitetsinstrument. Just nu finner Ni ca; 75 instrument i vår utställning där Ni också kan ta del av mångårigt pianotekniskt kunnande. www.pianocenter.se
Ett Grotrian Steinweg piano, 120 cm, säljes. Behöver nog pysslas om eftersom det inte är spelat på de senaste åren. Har två små skador (på ena "foten" och långt ned på ena sidan) som inte påverkar funktionen på något vis. Finns på bottenvåningen i Björkhagen/Hammarbyhöjden, det går att köra med bil ända fram till porten. Säljes billigt, ge ett bud!
Inköpt av en pianorenoverare 2001 och stämt regelbundet - senast 2011. Pianot är inte i kosmetiskt toppskick, men är ett fantastiskt instrument och har tagits väl hand om mig. Pianot är i samma kondition som då jag köpte det och säljes enbart p.g.a. att jag ska flytta en bra bit bort. Serienummer: 38303 Tillverkningsår: 1920 Högupplösta bilder: http://www.njp.se/ovrigt/Grotrian.pdf Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Förmodligen ett av världens bästa pianon, ett handgjort kvalitetspiano från GrotrianSteinweg modell 132-Concerto byggt 2006 med solid gran i resonansbotten. Pianot som bara haft en ägare är i nyskick.Högglanspolerat svart. Nypris idag ca, 28.000 Euro. Genomgånget och justerat av examinerad pianotekniker. 3 års garanti, fri frakt samt en ny höj osänkbar pianostol ingår. Ring för mer info. pianocenter.se Ps. Du vet väl om att ett Svenskt eller Europeiskt handgjort piano oftast är minst 10 ggr bättre än dagens lågkvalite' import från Asien som ofta byggs med plywood eller MDF (masonit) i resonansbotten istället för riktig gran, vilket ger sämre ton och kortare livslängd.
detta piano är franskpolerat och har mycket fina strängar. Härlig ton och känsla i anslaget. Grotrian steinweg hör till de finaste pianon som byggts. ett 15-tal pianon från 5900.- och uppåt finns i lager www.fyrispiano.se mats christiansson Om företaget Företaget har funnits i 35 år och servar sedan 30 år pianon i musikskolor i uppland Mats c