Quantcast
Till salu inom

"piano grotrian steinweg säljes"

Vallentuna
Idag

Digital piano - Roland Go:P...

1 000 kr
Blocket.se
Butik Upplands-Väsby
Idag

Yamaha B3

39 000 kr
Blocket.se
Örebro
Idag

Arturia Microbrute analog s...

1 500 kr
Blocket.se
Lomma
Igår

Malmsjö Piano (Billigt)

2 500 kr
Blocket.se
Lidköping
Igår

Piano Bortskänkes

Blocket.se
Huddinge
5 dagar

Grotrian Steinweg 1929, 140 cm

29 950 kr
Blocket.se
Höör
26 dagar

Unik Barockflygel, Grotrian...

160 000 kr
Blocket.se
Södertälje
1 månader

Flygel Grotrian Steinweg

89 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Musikinstrument  ·  Haninge

Piano Grotrian Steinweg nypolerat

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Mycket bra piano Grotrian Steinweg 125cm Nypolerat med orginalmetoden Fransk handpolering, klaviatur med E-ben. Grotrian är ett handgjort piano och ett av världens bästa fabrikat. Genomgånget och justerat av examinerad pianotekniker 3 års garanti fri frakt samt pianostol ingår. Välkommen till PianoCenter som är Sveriges största utställning för begagnade kvalitetsinstrument. Just nu finner Ni ca; 75 instrument i vår utställning där Ni också kan ta del av mångårigt pianotekniskt kunnande. www.pianocenter.se
37 500 kr
Blocket.se
Piano  ·  Stockholm

Grotrian Steinweg piano 120 cm

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Ett Grotrian Steinweg piano, 120 cm, säljes. Behöver nog pysslas om eftersom det inte är spelat på de senaste åren. Har två små skador (på ena "foten" och långt ned på ena sidan) som inte påverkar funktionen på något vis. Finns på bottenvåningen i Björkhagen/Hammarbyhöjden, det går att köra med bil ända fram till porten. Säljes billigt, ge ett bud!
0 kr
Blocket.se
Piano  ·  Norrköping

Grotrian Steinweg 120cm

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Inköpt av en pianorenoverare 2001 och stämt regelbundet - senast 2011. Pianot är inte i kosmetiskt toppskick, men är ett fantastiskt instrument och har tagits väl hand om mig. Pianot är i samma kondition som då jag köpte det och säljes enbart p.g.a. att jag ska flytta en bra bit bort. Serienummer: 38303 Tillverkningsår: 1920 Högupplösta bilder: http://www.njp.se/ovrigt/Grotrian.pdf Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
9 000 kr
Blocket.se
Piano  ·  Vasastan

Piano Grotrian Steinweg mod. Concerto

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Förmodligen ett av världens bästa pianon, ett handgjort kvalitetspiano från GrotrianSteinweg modell 132-Concerto byggt 2006 med solid gran i resonansbotten. Pianot som bara haft en ägare är i nyskick.Högglanspolerat svart. Nypris idag ca, 28.000 Euro. Genomgånget och justerat av examinerad pianotekniker. 3 års garanti, fri frakt samt en ny höj osänkbar pianostol ingår. Ring för mer info. pianocenter.se Ps. Du vet väl om att ett Svenskt eller Europeiskt handgjort piano oftast är minst 10 ggr bättre än dagens lågkvalite' import från Asien som ofta byggs med plywood eller MDF (masonit) i resonansbotten istället för riktig gran, vilket ger sämre ton och kortare livslängd.
97 500 kr
Blocket.se
Piano  ·  Kungsholmen

Piano Grotrian Steinweg i mycket fint skick

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 6 månader
detta piano är franskpolerat och har mycket fina strängar. Härlig ton och känsla i anslaget. Grotrian steinweg hör till de finaste pianon som byggts. ett 15-tal pianon från 5900.- och uppåt finns i lager www.fyrispiano.se mats christiansson Om företaget Företaget har funnits i 35 år och servar sedan 30 år pianon i musikskolor i uppland Mats c
19 000 kr
Blocket.se