Quantcast
Till salu inom: ”

sten trumlare säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

MARKSTEN RUSTIK 133X200X50mm GRÅ Lättlagda marksten Rustik Rustik för tankarna till gamla gator och torg. Stenen är trumlad för att få sin speciella karaktär med lätt slitna kanter. Marksten Rustik kan gärna kombineras med våra släta plattor för en va-rierad beläggning på både större och mindre ytor. I vår Rustik-serie finns även Rustik struktur, Rustik kilstenar, Rustik block och belysningssten Rustik. Lättlagd marksten för proffs och lekman Du kan lätt lägga din egen stenläggning med Rustik. Den läm-par sig lika väl för offentliga miljöer som för uppfart eller terrass. Rustik marksten 50 mm har distanser i sidorna som garanterar en jämn fog. Jag har 119kvm som ska bort Det kostar normalt 21000kr Jag vill ha 13500kr hämt pris i Tyresö vill ni ha det hem kört så tar jag 1000kr i timmen att köra hem det med kranbilen.
Rustik är en marksten med hög kvalité. Den är lätt trumlad. Stenen har även inbyggda distanser som gör att läggningen går betydligt snabbare. Den är även körbar för personbilar. Färg: Naturgrå Mått: 200x133x50mm Pris: 159:-/m² Vi har även fler färger och mått. Kom och hämta på vårt lager eller låt oss sköta leveransen hem till dig. Välkomna in!
Trumlare säljes för polering av sten samt smycken. Medföljer även 6 kg stålkulor och massor med stift. Ring för vidare information. Priset vid snabb affär.
Trumla kompl. med sten. Fungerar bra
Exklusivt vattenspel i svensk svart diabas. Själva stenen är 15x15 cm, och 100 cm hög. Pumpen pumpar upp vattnet som rinner ner från toppen av stenen. Vackert och rogivande. Tyvärr gör bilden det inte rättvisa. Runda svarta trumlade stenar ingår som dekoration. Den yttre rostfria behållaren är 60cm hög och 60cm i diameter. Det finns ingen som helst prutmån alls.