Quantcast
Till salu inom: ”

stickmaskin bond säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Enklare stickmaskin för den som vill komma igång med maskinstickning. Instruktionsböcker finns med. Allt i en praktisk väska. Hos oss på Erikshjälpen Secondhand Jönköping fyndar du ofta och billigt. Nyheter kommer inför varje dag vi har öppet! Butiken är öppen tisdagar och torsdagar kl 12-18, lördagar 10-14. Alla varor som vi lägger ut på Blocket.se kan du köpa när du vill. Skicka bara ett mail eller Sms så bestämmer vi en tid. Alla andra varor i vår butik kan du bara handla när butiken är öppen. Vårt överskott går vidare ut till olika biståndsprojekt. En del av dessa gör vi tillsammans med SIDA som då ökar vår insatts med 9 lika stora delar . Det innebär att vi får vara med och bidra med att fler miljoner till bistånd än vad vi säljer för. Så fyndar du exempelvis något för 100kr så bidrar du med att mer än 100kr till någon annan människa i nöd. Du är med och gör skillnad.
Säljer en brother kh-840 mönsterstickmaskin som är i välbevarat skick(knappt använd men har stått en lång tid i förvaring) Instruktioner på svenska medföljer tillsammans med hålkort, tång för att göra egna mönster och en bok med mönster. På köpet får du med en mindre stickmaskin för grövre garn av märket Bond. Till denna följer också instruktioner med men dessa är på finska. Finns att hämta i Nykroppa.
en stor knyppeldyna 600 kr bandvävstol 800kr bond stickmaskin 600kr Pfaff overlocksymaskin fyrtrådig , knappt använd. 2900 kr. priserna kan diskuteras.
Stickmaskin av märket Bond i nyskick.
Stickmaskin Bond väldigt lite använd ligger i orginal kartong instruktionsbok samt alla tillbehör medföljer